A Csillag születik felfedezettje szerint a nemi identitásához semmi köze a súlyának, főleg, hogy az elmúlt fél évben nyolc kilót hízott. Ráadásul Benkő Dániel után önmagát tartja az egyik legnagyobb nőimádónak. Varga Viktortól azt is megtudtuk, meglepte első dala sikere, a kommentekben mindig kellemesen csalódik.

Varga Viktorral a Finlandia koktélkeverő versenye után beszélgettünk, az énekesnek még javában koktélos volt a haja, de ez nem zavarta abban, hogy elmesélje, a hirtelen belövetett piercingjének a helye még mindig meg van. Zavarja, ha vékonysága miatt megkérdőjelezik a nemi identitását, pedig közel annyira imádja a nőket, mint Benkő Dániel. Álmában sem hitte volna, hogy ekkora siker lesz a Zöld az ég, kék a fű című dala, főleg azután, hogy korán kiesett a Csillag születik elnevezésű tehetségkutatóból.

„Megláttam a tetováló szalont, és átfutott a fejemen: nekem azonnal csinálnom kell valamit a testemmel. Felhívtam a legjobb barátomat, és barátnőmet is. Mind a ketten le akartak beszélni: hülye vagy, nehogy már. Erre azt mondtam, jó, akkor megcsináltatom. Olyan érzés volt, mintha hal lettem volna, és egy horog beleakadt volna a nyelvembe” – mesélte el Varga Viktor a hirtelen felindulásból elkövetett piercing történetét.

A horgászos hasonlat után nem tudtuk megállni, és megkérdeztük, őt kifogták-e már, mert legutóbb csupán annyi derült ki, Kustánczi Liával nem járnak együtt. „Van egy nagy szerelmem, aki nagyon sokáig még inkognitóban marad. Vele nem is vagyok teljesen együtt, négy évig együtt voltunk, de most nincs az országban. Ezért szinte lehetetlenné vált a kapcsolatunk, de közben szeretjük egymást” – számolt be jelenlegi státuszáról az énekes. Varga Viktor elmondta, nem a távolsággal van baja, mivel már korábban is kipróbálta és kielégítő volt számára a heti egyszeri találkozás.

Kellemesen csalódik a kommentekben

A Csillag születik felfedezettje szerint az is számít a kapcsolatai alakulásában, hogy most egy teljesen új helyzetbe csöppent, és szerinte „a leghülyébb ember is kihasználná, hogy vannak lehetőségei”. Ennek ellenére nem tervezi, hogy a jövőben sokat beszél majd a magánélete részleteiről, éppen ellenkezőleg. „Nagyon kell óvni, főleg itt. Bármilyen kis apróság van, azt annyira felnagyítja a média, hogy tönkreteheti a kapcsolatot. Ő nem ez a bulváros stílus, operaénekes Bécsben” – utalt szerelmére.

Az énekes annak ellenére, hogy óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, egyéb dolgokról szívesen beszél, és a kommentekkel sincs baja. „El szoktam olvasni, pedig mindig óvva intenek tőle. Ha játszom egy közönségnek, mindig érdekel, mit gondolnak rólam. Örömmel látom, hogy nagyjából száz kommentből 97 pozitív, és a maradék hármat lehúzza a többi” – mondta Varga Viktor, akit kénytelenek voltunk a súlyáról is faggatni, mivel megdöbbentően vékony.

„Úgy látom, hogy az image-emhez tartozik, szóval nem zavar, ha a súlyomról kérdeznek. Pedig plusz hét kilóval gazdagodtam. Az viszont igen, amikor a nemi identitásomat firtatják, mert vékony vagyok. Közben elég jól vagyok a nőkkel. Sőt, én vagyok az egyik legnagyobb nőmániás Benkő Dánielen kívül” – oszlatta el a félreértéseket Varga. „Minden nap lejárok edzeni, építem a testem körülbelül hat hónapja. Ezalatt nyolc kilót híztam, nem is hetet. Emellett borotválkozok a nyakamon” – válaszolt arra a kérdésre, mennyit foglalkozik a külsejével.

Twitter helyett közös éneklés

„A mellkasomat mindig le szoktam borotválni, de most úgy döntöttem, nem érdekel. Mostanában inkább bezárkóztam a lakásba, és írtam a dalokat, mert szeptemberben kijön a lemez” – folytatta Varga Viktor, akit nem kicsit lepett meg, hogy első dalát már közel 900 ezren nézték meg a Youtube-on. „A Mahasz összesített rádiós játszási listán két hete az első helyen vagyok. Nem számítottam rá, eleve hamar kiestem. Azt hittem, majd az évek alatt elvegetálok, és szép lassan kinövök. De az, hogy berobbanjon az első dalom, arra nem gondoltam”- mondta a tehetségkutató felfedezettje, akinek pár hét múlva jelenik meg a második klipje.

A népszerűségét nem csak kihasználni, meghálálni is igyekszik, igaz nem azzal, hgy a Twitteren osztja meg a világgal a napirendjét. „Nekem nem megy ez a számítógépes világ, én is használom, de ez plusz időtöltés. Olyanokat írjak ki, hogy nemsoká pörköltet hoz az anyukám, amit meg fogok kóstolni? Nem hiszem, hogy ezzel kéne előtérbe kerülnöm, inkább a zenémmel” – mondta az énekes. „Szerintem nálam közelebb elég kevesen vannak a rajongókhoz. Bármikor van koncert, most már bevett szokás lett, hogy az utolsó szám a Zöld az ég, kék a fű. Együtt énekeljük, bemegyek a közönség közé, ott vagyok köztük, és velük énekelek” – vázolt fel egy másik lehetőséget arra, hogyan tartsa a kapcsolatot a rajongóival.