A Finlandia sztár-koktélkeverő versenyt Labancz Lilla és Bárdosi Sándor nyerte. A barátok elnevezésű csapat tagjai nem a tudásuknak, hanem az összehangoltságuknak köszönhették a győzelmet. Az eredményhirdetés után a színésznő kifejtette, szerint egy nő ne mászkáljon töménnyel a kezében, válasszon inkább likőrt vagy koktélt, mert azok nőiesebbek.

Labancz Lilla és Bárdosi Sándor lett a szerdai celeb-koktélkeverő verseny győztese. A barátok elnevezésű induló csapat tagjai elmondták, nem a tudásuknak köszönhették a győzelmet, hanem a szervezettségüknek. A színésznő a Velvettel megosztotta, szerinte a nőies italok csoportjába a koktél mindenképpen beletartozik, viszont a tömény italok egyáltalán nem mutatnak jól egy nő kezében.

Szerdán a Finlandia vodka támogatásával koktélkeverő versenyt rendeztek a Café del Rióban. A hírességek négy párost alkotva indultak a legjobb koktélkeverő címért. A szerelmesek csapatát Galambos Dorina és Pély Barna alkotta, a fodrászokat nem nagy meglepetésünkre Hajas László és Zsidró Tamás képviselte, a barátokat Labancz Lilla és Bárdosi Sándor, az énekeseket Varga Viktor és Horváth Tamás (igaz, eredetileg Bencsik Tamara lett volna Varga Viktor párja).

A feladat egyszerű volt. Adott volt egy ember nagyságú koktélos pohár, 5 perc, és italok. A pároknak vállalható koktélt kellett készítenie, melyeket a háromtagú zsűri értékelt. Az elkészült nedűket Keresztes Ildikó, az X-Faktor zsűritagja, MCDC, a Csillag születik felfedezettje és egy profi mixer véleményezte.

Bár a koktélok viszonylag hamar elkészültek – gondolkodás nélkül borították a poharakba az alkoholt, a díszítő elemeket és az extra hosszú szívószálakat, Varga Viktor pedig hajzselével fokozta műve ízét –, az értékelés lassabban ment. A zsűri először a Galambos-Pély páros alkotását értékelte, és a poharuknál sokáig elidőztek, ám utólag kiderült, nem azért, mert annyira finomat alkottak.

A szerelmesek művükkel ugyanis a negyedik helyet szerezték meg, harmadik lett a fodrász csapat, pedig a díszítést nekik sikerült a legjobban kivitelezni. A hajzselé ellenére – vagy éppen azért – a második helyen Varga Viktorék végeztek. A legjobb koktélkeverő sztárpáros címét Labancz Lilla és Bárdosi Sándor érdemelt ki.

Az Álom.net főszereplője az eredményhirdetés után a Velvetnek elmondta, nem azért nyertek, mert annyira tudnak koktélt keverni, szerinte az előre megbeszélt íz világ és a kóstolgatás volt a győzelmük titka. „Nagyon édesszájú vagyok, úgyhogy mondtam Sanyinak, hogy mindenképpen édes legyen, mert nem szeretem a savanyú italokat. Ő pedig az alkohol mennyiségét figyelte, így kiegészítettük egymást” – vázolta fel a csapatmunka részleteit 2009. legjobb nője.

Természetesen rákérdeztünk a győztes nedű összetételére is, főleg azután, hogy Keresztes Ildikó is lelkesedett az italért. Az ember nagyságú poharat sok alkohollal töltötték fel, tettek bele mangót, egy kevés epret, almalevet és Sprite-ot. „Nagyon nőietlennek tartom a tömény italokat, főleg szórakozóhelyen. Szerintem egy nő ne mászkáljon felessel” – osztotta meg véleményét a színésznő, aki a likőröket és a koktélokat részesíti előnyben.