A színész azért növesztett hosszú hajat, mert képes változni, és nem ragaszkodik semmihez, az imidzséhez sem. Fenyő nem először vall arról, hogy mire képes azért, hogy boldog lehessen.

A színész hétvégén mutatja be, hogyan képes tapasztalat nélkül vízilabdázni, ugyanis a Vodafone Kupán a színészek csapatát erősíti. Csapattársa, Kárász Zénó bezzeg hendikep nélkül indul, mert korábban a Vasasban játszott, ahogy Takáts Tamás is, aki az FTC-ben kezdte és fejezte is be a sportolói karrierjét.

Fenyő haja egyre hosszabb lesz

Fenyő Iván hajviselete mögött, mint kiderült, életszemlélet áll, azaz a színész elkötelezte magát a flexibilitás mellett, vagyis képes akar lenni bármikor változtatni nemcsak magán, de mindenen, ami körülveszi. A színész korábban már nyilatkozott arról, hogy jógázik, illetve egy jógimesterrel időközönként konzultál, így nem meglepő a hozzáállása.

A színésznek nem lehet könnyű dolga, ugyanis 2006-ban ő lett az ügyeletes szépfiú, köszönhetően a Szabadság, szerelem című Andy Vajna filmnek, így Csányi Sándor után neki kellett viselnie ezt a szerepet, amiből úgy tűnik folyamatosan ki akar törni. A sajtótájékoztatón is kínosan ügyelt arra, hogy ne szülessenek róla olyan fotók, amelyeken kivehető például a hasizma.