Nyári Alíz egyik rajongója meg akarta csókolni a róla készült szobrot, de a nagy akarásban sikerült azt eltörnie. Az Esti Sztori forgatásának szünetében az X-Faktorból kiesett Nyári lányok közölték, dolgoznak az első lemezükön, és örülnek, hogy kikerülnek apjuk, Nyári Károly árnyékából.

A Nyári lányokat sok X-Faktor rajongó támadta híres zenész apjuk, Nyári Károly miatt. A családi háttér és a tehetség kevésnek bizonyult, a lányok már a harmadik adásban kiestek, pedig nagy igyekeztükben még bugyit is villantottak a rock dalok estéjén. Annyi biztos, a lányok szívesen vetkőznének, bár eddig felkérést még nem kaptak. A Story TV4 Esti Sztori című műsorának forgatásán arról beszélgettünk a Nyári lányokkal (képünkön balról Edit és Alíz), milyen pozitív és negatív hatások érték őket a tehetségkutató miatt, és hogy mennyire vehetjük komolyan vetkőzési szándékukat.

A lányok példaképei közt Beyonce, Mariah Carey és Christina Aguilera is szerepelnek, akik számtalanszor vetkőztek már a kamerák előtt, ezzel is növelve a népszerűségüket. Nyári Alíz elmondta, nem ellenzi a vetkőzést. “Kicsit elferdített kép alakult ki rólunk, mi szeretnénk ennek az ellenkezőjét bizonyítani. A karrierünk kezdetén, azaz most még nem vetkőzünk, de később, amikor már letettünk valamit az asztalra, nem vagyok ellene, hogy vetkőzéssel támogassam a karrierünket” – mondta Nyári Alíz a Velvetnek a forgatás után. “Készülünk az első lemezünkre, amihez sok tanácsot kapunk Malek Miklóstól. Várhatóan már karácsonykor előrukkolunk egy kis meglepetéssel. A lemezünkre feldolgozásokat és saját dalokat is tervezünk, de hogy kikkel fogunk együttműködni, az egyelőre titok” – mondta Nyári Edit.

Az ismertség bizarr kísérőjelenségeiről Alíz elmondta, hogy a Corvin Sétányon kirakott kartonszobrát az egyik rajongója szó szerint maga alá gyűrte. “A sétányon mindenkinek van egy kartonszobra, és az egyik fanatikus rajongó meg akarta puszilni az én szobromat. Úgy megtámadta, hogy kidőlt és eltört, ezt később a biztonsági őrök mesélték” – nyilatkozta Alíz.

Az Esti Sztori felvételén háromszor tette fel a műsorvezető azt a kérdést a lányoknak, hogy nem lázadtak-e fel a zongoraművész papa ellen, de mindháromszor nem választ kapott, ugyanakkor nyilvánvaló,  hogy a lányok a saját lábukra szeretnének állni. A mindeddig csak Nyári Károly előadásain meglepetés vendégekként szereplő lányok örülnek, hogy a tehetségkutató műsor segítségével a papa nélkül kerülnek reflektorfénybe.