A színész szerint Palácsik Tímea azért indított ellene bosszúhadjáratot, mert még mindig szerelmes belé és féltékeny rá. Pedig szerinte épp exbarátnője volt az, aki kapcsolatuk ideje alatt prostiként dolgozott külföldön.

Mikor azt hinnénk, vége a Damu-Palácsik sagának, kiderül, hogy most kezdődik csak a java. A színész exbarátnője pár hete azzal fordult a rendőrséghez, hogy Damu Roland megverte és megerőszakolta. A másodfokú jogerős végzés szerint a színész szabadlábon védekezhet.
Damu Roland a vasárnap adásba kerüló Frizbi forgatásán olykor könnyes szemmel nyilatkozott Hajdú Péternek a börtönben töltött napjairól, a Palácsik családdal való viszonyáról és nőverési ügyeiről.

A Jóban Rosszban szereplője azt mondta, Palácsik Tímea – akit annyira szeretett, mint még soha életében senkit – valójában nem olyan, mint amilyennek látszik. A színész azt állítja, exmenyasszonya külföldi utazásai konzumálást takarnak. “Palácsik Tímea konzumkurva volt. Miközben együtt voltunk, akkor is szobára járt. Ilyen jól informált
lettem, van még jóakaróm. Profi kurva volt, konzumkurva. Sms-eket, e-maileket kaptam, olyan hölgyektől, akikkel együtt járt szobáról szobára” – nyilatkozta Damu Roland Hajdú Péternek.

A színész azt is elmondta, Palácsik csak féltékenységből hazudta azt, hogy megverte és megerőszakolta. “Palácsik Tímea a mai napig szerelmes belém, csak bosszúhadjáratot indított ellenem, mert féltékeny. Soha életemben nem vertem meg. Palácsik Tímeát nem bántottam, csupán védekeztem” – szögezte le Hajdúnak a színész, aki emiatt úgy érzi, munkájától is igazságtalanul fosztották meg a botrányra hivatkozva.

A műsorvezető válaszul arra igyekezett választ kapni Damutól, miként lehet akkor az, hogy ez már a sokadik nőverési botránya. A színész állítja, tíz év alatt háromszor járt el a keze, és évekkel ezelőtt kolléganőjét sem "úgy" ütötte meg, csak lökdösődött. Palácsik Tímeával való kapcsolatát úgy jellemezte: “Ez egy nagyon összetett história. Nagyon bolond história.”

Palácsik Tímeát szerdán és csütörtökön többször kerestük, üzenetet küldtünk neki, de mindezidáig nem reagált Damu kijelentéseire.