A glammodell már nagyon várja, hogy az amerikai Playboyban megjelenjenek róla az egy évvel ezelőtt készült képek. A megjelenéssel nemzetközi karriere is elindulhat.

A magyar Playboy januári címlapján Pápai Gyöngyi pózol, akit az amerikai férfimagazin is lefotózott. A modell mégis a hazai lapban szerepelt hamarabb, az egy éve, Amerikában készült képek megjelenésére a glammodell még vár. “Egy év telt el az amerikai és a magyar Playboy fotók közt. Tavaly aláírtam a két évre szóló szerződést, aztán elutaztam a fotózásra Miamiba. A képek még nem jelentek meg, ha így lenne, annak már nagyobb visszhangja lenne. A szerződésben aláírtam azt is, hogy két évig nem változtatok magamon. Ez nehéz, mert folyamatosan változik az ember, például a tavaly áprilisi CKM címlapon sokkal vékonyabb voltam, sok playmate, mire a megjelenik külföldön, egész más, mint a fotókon” – nyilatkozta a Velvetnek Pápai Gyöngyi.

Bódi Sylvit is Las Vegasban fotózták

Az érintett elmondta, a most megjelent képek Las Vegasban, a sivatagban készültek. Las Vegasba többekkel együtt utazott. “November elején voltunk ott. Vegasban a magyar csapattal voltam kint, rajtam kívül másik három másik lánynak is fotóztak címlapot. Az egyikük Bódi Sylvi volt” – tette hozzá.

Nagy visszhanggal jár majd az amerikai megjelenés

A mindössze 162 centis modell, aki SP klipjéből is ismerős lehet, reménykedik a nemzetközi karrierben. “Fotómodellkedésben nem zavar a magasságom, a képek alapján sokan azt hiszik, magasabb vagyok. Szerencsére arányos a testalkatom, így nem látszik, hogy alacsony vagyok. Kint a playmate-ek között van sok picike lány is, nem ritka, hogy 158 centis lány lesz playmate. Illetve ahogy láttam, több a 30 év a feletti lány a magazinban, mint nálunk” – mondta Pápai Gyöngyi. "Ha a kinti Playboy megjelenés bejönne, az nagy mérföldkő lenne ez az életemben, ugyanis én lennék az első magyar lány, aki amerikai playmate-ként szerepel a magazinban. Most novemberben újra dolgoztam az amerikai Playboy stábjával Miamiban, és ha minden igaz, 2011-ben meg fognak jelenni a képek” – tette hozzá az önmagát glammodellnek nevező Pápai Gyöngyi, akit arról is megkérdeztünk, hogy miben másak az amerikai playmate-ek.

A modell bízik abban, hogy idén megjelennek róla a Miamiban készült képek

“A szilikon cicis lányok közül is főleg olyanokat láttam kint, akik teljesen természetesnek tűnnek, a természetesebb lányok azok, akik címlapokra kerülnek. Itthon itt még nem tartunk” – tette hozzá. “Utánakérdeztem anno, hogy van ez a két éves szerződés. A tavalyi Miss Márciussal beszéltem, akit ugyanaz a fotós, Jarmo Pohjaniemi fotózott. Azt mondta, ő is két évet várt, akkor gondolta, nem is jelennek meg a róla készült képek. Lassan most már megtudom, hogy melyik hónapban kerülök az amerikai magazinba, bízom benne, hogy megjelenik. Nem tudom, hogy mi az oka, hogy ennyire előre dolgoznak” – mondta Pápai Gyöngyi, aki fiatalabb korában aktfotózást is vállalt.

Pápai Gyöngyi tervezi, hogy elvégzi a főiskolát

“Ingatlanokkal foglalkozom, az édesanyámmal együtt van egy cégünk. Igazság szerint szeretnék továbbtanulni, de még nem kezdtem el a főiskolát, mivel sokat utazom év közben. De tervben van” – mondta a januári címlaplány.