Schobert Norbert viszont még mindig a fizikában és a kalóriákban hisz, jelentsen ez bármit. A nyolc hónap alatt öt kilót hízott Rubint Réka büszke és elhiszi az asztrológusnak, hogy harmadik gyerekük jó hatással lesz a kapcsolatukra.

Schobert Norbert Hajdú Péter Frizbijébe is elvonszolta nejét, hogy bemutassa update módszerének áldásos hatását a lassan háromszoros anyukán. Igen, lehet rácsodálkozni, a fitneszfeleség öt kilót hízott nyolc hónap alatt, pont úgy néz ki, mint a menő londoni kismamaboltokban az eladók a felcsatolható pocakkal. Na jó, náluk kicsit jobban ki van gyúrva.

A kövér fóka esete a milffel

Szólhatna most ez az írás arról, hogy ezzel szemben Schobert bezzeg nyolc kilót hízott szilveszterig – amit mostanra természetesen ledobott, és ezt meg is mutatta –, de nem fog, pedig Lara lánya kövér fókának hívta, ami biztos nagyon vicces lehetett.

Az viszont még sokkal viccesebb, hogy az újságok azt írták az érkezőfélben levő Zalán gyerekről, hogy parafenomén lesz, ha megszületik, szerintünk ezt a következtetést abból vonhatták le, hogy szűk neki a hely anyuban az öt kiló miatt. Rubint Réka ugyanis cáfolta, hogy a nagyon okos látó asztrológus, akihez elment, ilyet állított volna, ő úgy fogalmazott, a kicsiről azt mondták, jó hatással lesz a kapcsolatára Norbival.

Hatás és gyerek

És láss csodát, ez így is lett, legalábbis ami a többi gyereküket illeti, mert Schobert apuka most sokkal körültekintőbb, nyugodtabb, jobban odafigyel rájuk. Erről mondjuk Schobert maga úgy nyilatkozik, hogy csak felnőtt a feladathoz, de ettől most tekintsünk el, és tudjuk be az asztrológusnak, aki meglepő módon azt is előrejelezte, hogy a harmadik gyerek nagy hatással lesz a kapcsolatukra.

Annál is inkább oda kell figyelnünk erre, mivel Rubint Réka új hobbija, hogy amatőr szinten elkezdett az ezotériával foglalkozni, össze kéne engedni Vágó Istvánnal egy vitaműsor erejéig. Persze szerencsére neki nincsen szüksége a kvízprofesszorra, mivel férje, saját bevallása szerint, a fizikában meg a kalóriában hisz, jókat vitatkozhatnak esténként a parapszichológia létjogosultságáról.

Hajdú Péter inkább arra lenne kíváncsi, szereti-e Norbi a terhesszexet, de ezen mindenki csak szemérmesen mosolyog, így visszatérnek a kiindulási témához, miből megint csak az sül ki, hogy az egy hónap múlva programozottan érkező csecsemő olyan dolgok befogadására fogja őket megtanítani, amiknek eddig konokul ellenálltak.

Orbán Viktorhoz

Ehhez képest az már tényleg csak hab a tortán, hogy miközben  Schobertet a szakmai konkurencia próbálja erőt és energiát nem kímélve kicsinálni, ő a Facebook-on irogat nyílt leveleket miniszterelnökünknek arról, hogyan lehetne elkerülni a West Balkánéhoz hasonló tragédiákat. Mert mint elmondta, a felesége, gyerekei és céges ügyei ellenére még arra is marad minden áldott nap energiája, hogy húsz-harmincezer emberrel komminikáljon a közösségi oldalakon.

Javaslat Schoberttől

WEST BALKÁN - nomen est omen. Megviselt. Napokig gondolkodtam, néztem a lányom, a fiam. Tények: 1. 14 év alatt 70 % próbált alkoholt 2. 14 év alatt 85% rágyújtott 3. 18 év alatt 50% próbált drogot 4. After partykon belőtt tinik nyomják délután ötig. 5. Az éjszakában 14-15 éves lányokat itatnak és drogoztatnak és szexre használják a 30-as palik. 25 évvel ezelőtt suli disco volt és házibuli, cigi talán 10%-ban, részegség köztünk 1-2% ban, drog csak technokol és csak hírből. Eddig azért nem volt jó törvény és ami volt az pedig betartva, mert a pénz az úr. Én mint lassan 3 gyermekes apa a következőkhöz ragaszkodom:
1. Drogfogyasztás - szülőknek pénzbírság, terjesztőknek életfogytiglan kényszermunka.
2. 18 év alatt nyilvános éjszakai szórakozóhelyre tilos a bemenet! Lehet újra kontrollált iskolai buli és házibuli 20h-tól éjfélig. Utána kötelező zárni.
3. 18 év alattinak alkoholt és cigarettát eladni, vagy tűrni, hogy nála van - bűncselekmény.
4. Dohányzást csak otthon engedélyezni, közterületen alkohol fogyasztás bűntetendő.
5. Bevezetni a diák egyesületi sportot, a napi testnevelést és buktatni is lehessen belőle. Felülvizsgálni az orvosi felmentéseket.
6. A táplálkozás élettan legyen tantárgy.