Kislányként ment be, és állítása szerint felnőtt nőként jött ki a Való Világ villájából a valóságshow Naivája. Zsófinak eszébe sem jutott a nyeremény, mindössze csak szerepelni akart a műsorban, és kipróbálni magát. Mint mondta, nagyon sok tapasztalatot szerzett - leszbizésben mindenképp, amit nem bánt meg.

Karaktere szerint naivaként ment be a Való Világ villájába Zsófi, de saját bevallása szerint nem olyan hiszékeny ő, mint amilyennek azt hiszik. „Szerintem ez igazából a koromból adódott, hiszen én voltam a legfiatalabb. A való életben annyira naivnak nem érzem magam. Bár visszanézve a részeket, tényleg volt bent pár olyan szituáció, amire rácsodálkoztam, amiben valóban hoztam a karakteremet” – magyarázta a Velvetnek a budaörsi lány, aki a valóságshow első szériája óta szeretett volna bekerülni a műsorba. Lehetőséget látott benne, szerette volna kipróbálni magát. Mint mondta, a nyeremény vonzotta legkevésbé.

„Nekem ez az egész egy nagy álom volt, és bent sem jutott eszembe a pénz. Egész egyszerűen azért nem, mert bent nem ér semmit, minden értékét elveszíti, úgyhogy szerintem az első három ember lesz az, akiknek legelőször jut majd eszébe a nyeremény. Engem ez annyira nem motivált.”

A villa Naivája szerint a legnehezebb dolog az volt bent, hogy ha vita adódott, nem lehetett elvonulni: „Nem tudod kikerülni, nem tudod otthagyni a másikat, és másnap is szembe kell nézned ezzel az emberrel. Persze mindent meg lehet beszélni, de ugyanúgy, ahogy kint is, ott bent is el kell telnie egy kis időnek, míg az emberben csillapodnak a dolgok. Nagyon rossz volt, hogy erre nem igazán volt lehetőségünk.”

VV Zsófi a kiesésekor úgy nyilatkozott, az elmúlt két hónap alatt felnőtt nő lett belőle, legalábbis ahhoz képest, amilyen volt akkor, amikor beköltözött. „Nagyon sok tapasztalatot szereztem, sok mindent másképp látok már, és sok szituáció volt, ami új volt számomra. Nagyon hirtelen nagyon sok szituáció. És amiben még változtam, hogy sokkal nyugodtabb lettem” – magyarázta a lány, akinek olyannyira sikerült ellazulnia a villában, hogy Olivér visszatérésének estéjén, egy üvegezős játék keretén belül vadul csókolózott Anikóval. „A villa, a játék, és az egésznek a heve hozta ki belőlem ezt. Nem bántam meg, ez egy játék volt”.

De még a leszbizés is kevés volt ahhoz, hogy feledje családját, és szeretteit, állítása szerint ezért hergelte fel Alekoszt és provokálta ki azt, hogy a görög puncivitéz őt vigye párbajozni: „Direkt csináltam, szerettem volna kijönni, találkozni a családommal, a szeretteimmel, barátaimmal. Úgy éreztem, ennek itt az ideje. Bent az ember egyáltalán nincs tisztában az esélyeivel, de sejtettem, hogy ő fog visszamenni. Mindezek ellenére nagyon boldog vagyok kint azóta is, úgyhogy nem bántam meg. Divattervezéssel szeretnék foglalkozni, szeretnék egy saját butikot, és folytatni a modellkedést, amit előtte csináltam.”