A Heti Hetes megmondója már készül az apaságra, de még nem terhes. A színész szereti, ha nem dirigálnak neki és várja azt a fiatal színház- és filmrendezőt, aki egyéniségeket keres, nem végrehajtó személyzetet.

Hajdú Steve neve sokaknak a Heti Hetes lévén csenghet ismerősnek, nem is annyira megszokott jelenség ő celebbulikon, így különösen örültünk, amikor szerény három órás késéssel befutott a Story Gálára, ahol amúgy nagyjából mindig ugyanazok vannak.

A színész nevét legutoljára pletykalapban láthattuk, amiben arról cikkeztek, megmondja a tutit Magyar Attila és Gregor Bernadett kapcsolatáról, és a belső oldalakon tényleg meg is mondja, hogy ez az ő magánügyük. Ezt a történetet felelevenítve jól elnevetgéltünk Magyar Attila legjobb barátjával, aki elmondta, valójában ők férfiak soha nem beszélik ki ezeket a dolgokat. “Férfiemberek nem pletykálnak, a Fater pedzegette, hogy van valaki más, de én nem kérdeztem. Nem teregetjük ki egymásnak a szennyest, és fiúbulikra sem járunk.”

Hajdú Steve nincs elkeseredve, se kiégve, mégsincs kedve mostanában civilként színházba járni, úgy érzi már mindenkinek ismeri a stílusát, hogy hogyan játszik vagy rendez. “Biztos van új a nap alatt, de én valahogy eluntam. Ez az én hibám lehet, csak sodródom a dolgokkal” – majd  hozzátette, hogy várja az új impulzusokat, azt a fiatal színház- és filmrendezőt, aki egyéniségeket keres, nem végrehajtó személyzetet.

Hajdu Steve!

“Lehet, hogy egyszer majd én fogom megcsinálni. Jó pár éve vagyok szabadúszó és egyelőre nincs bennem félsz, de ezt lekopogom. Azért lettem szabadúszó, hogy ne legyek beosztott” – mondta a színész, akit nem keserít el, hogy a televíziózás inkább csak a komikusi oldalát használja. “A Heti Hetes ismertséget hozott, örültem a felkérésnek, mert amikor kezdődött nagyon szerettem. Annyiban szerencsém volt, hogy már ismertem a nagyokat, akiktől mindenki fél, azaz Hernádit, Gálvölgyit, és Bajort. Sokat segítettek is, persze aztán, amikor sokadszorra mentem, engem is elkezdtek cukkolni.”

A színész angol felesége már annyira jól érzi magát Magyarországon, hogy esze ágában sincs visszamenni az esős Angliába, így Hajdú is kibírja, ha nem valósítja meg magát külföldön. 2001-ben ismerkedtek meg egy szilveszteri bulin a Hortobágyon, és Hajdú szerint a sorsuk determinált volt: egyedül ők ketten voltak heteroszexuálisak a társaságban. “Idén lettem negyven, így most már tervezzük a gyereket, hőmérőzöm is magam rendesen. Azért vártunk ilyen sokáig, mert azt akartam, hogy már eleve egy öregember hangját hallja meg, amikor megszületik.”