Az exvillalakót a Jól vagyok című dal szerzője, Éliás Junior vette a szárnyai alá, akivel hamarosan el is kezdik a gyakorlást, és ha minden jól megy, akár énekesi karrier is lehet a dologból. Gombi a Velvetnek elmondta, nem bánta meg, hogy Alekoszt hívta ki párbajra, bár utólag kiderült, a görög puncivitéz nem is beszélte őt ki a háta mögött, ahogyan azt a chippendale fiú hitte. Véleménye szerint annak van esélye megnyernie a játékot, aki Alekoszt legyőzi.

A főnyeremény is motiválta, de mivel fodrásznak tanul, úgy gondolta, jól jön neki az ismeretség ebben a szakmában – ezért jelentkezett a Való Világ negyedik szériájába Gombi, aki szombat este maradt alul az Alekosszal vívott párbajban. A chippendale fiút nem fogadták kitörő lelkesedéssel a már bentlakók, és a nem sokkal később érkező Jerzynek is az volt az első mondata hozzá, hogy tartsák meg a két lépés távolságot.

„A beszavazóshow alatt megorrolt rám egy kicsit, de nem tudom pontosan, hogy miért. Csipkelődtünk, és lehet, hogy ez érintette érzékenyen őt” – mesélte a Velvetnek Gombi, aki végül a játékostársak egyik kedvence lett. Főleg akkor bírták, amikor szeretlek Picúrra itta magát.

„Az is az én oldalam, ugyanúgy érzékeny vagyok a való életben is, de talán attól, hogy a szeretteim a közelemben vannak, magabiztosabb vagyok sokkal” – magyarázta az exvillalakó, aki többször is elbőgte magát csaja hiánya miatt. „Ez egy olyan környezet, ahol hullámvölgyekbe kerül az ember. Van, amikor nagyon jó a kedve, és van, amikor nagyon rossz – ezt a bezártság hozza ki. De ettől jó ez a játék, hogy nagyon sok új dolgot megtapasztalhatunk. Egy igazi önismereti tréning.”

Gombi végül egyik pillanatról a másikra olyan mélypontra jutott, hogy kommunikálni sem lehetett vele, ennek ellenére minden segítséget elutasított, amit a többiek felajánlottak neki. „Éreztem már rosszul magam, de ilyen szinten még soha nem voltam mélyponton, mert mindig ott állt mellettem a bátyám, a családom, és így sokkal egyszerűbb, mint amikor az ember csak magára számíthat. Bent azért vonultam félre, és próbáltam egyedül feldolgozni a gondjaimat, mert a villalakókkal nem alakult ki olyan szoros kapcsolat” – mesélte, és hozzátette, ugyan jóban volt Lacival és Bécivel is, hogy ebből a kapcsolatból lesz-e barátság, az majd csak akkor derül ki, amikor a villa falain kívül is találkoznak. Gombi eleinte Alekosszal is haverkodott, ám a párbaj előtt kicsit átalakult a viszony kettőjük között.

„Volt egy apró nézeteltérésünk, amit sajnos már csak a kihívás után beszéltünk meg, amikor már nem lehetett visszafordítani a párbajt. Volt egy olyan szituáció, hogy én úgy hallottam, mintha ő kibeszélt volna. Amikor elmondtam neki, akkor derült ki, hogy egy félreértésről van szó, amit meg lehetett volna beszélni” – magyarázta a chippendale, aki ennek ellenére nem bánta meg, hogy Alekoszt választotta ellenfelének.

„Őt tartottam a legerősebbnek és máig is őt tartom annak. Aki meg szeretné nyerni a játékot, annak elsősorban Alekosz ellen kell nyernie. Ha most nem tudtam legyőzni, a későbbiekben sem tudtam volna. Úgy gondolom, az embereknek 80-90 nap után már úgyis megvan a kedvence.” Mindemellett Gombi úgy véli, ha Jerzyt vitte volna ki, lett volna esélye a visszatérésre.

„Fantasztikus érzés volt újra átölelni a szeretteimet és Picúrt (akiről kiderült, Brigittának hívják – a szerk.) csókolni” – osztotta meg élményét arról, milyen volt ennyi idő után végre kiszabadulni a villából. „Én tényleg úgy vágtam neki a párbajnak, hogy bármelyik ajtó is nyílik, boldog leszek. Egyből az a hír fogadott, hogy milyen újságcikkek jelentek meg Picúrról, vagyis, hogy megcsalt, de ennek semmi alapja nincs. Két perc alatt megbeszéltük a dolgot, még egy hangos szó sem volt köztünk emiatt. Maximálisan bízok benne. Nem tudom, ki az, aki rosszat akart nekünk, de nem is érdekel, mert tudom, hogy ez a médiával jár, mindennapos lesz annak számára, aki ismert ember lesz.”

A chippendale fiút egyébként a párbaj után egyből összehozták Éliás Juniorral, akinek a Jól vagyok című dalát hol halkan dúdolta, hol üvöltötte a mosdókagyló felett, két hányás között. A Megasztár egykori énektanára úgy próbálja meghálálni Gombinak, hogy közismertté tette a szerzeményét, hogy szárnyai alá veszi az exvillalakót. „Ő lesz a tanárom, nemsokára megkezdjük a közös munkát. Régebben tanultam énekelni, és állítólag egy hónap gyakorlás elég lesz ahhoz, hogy kiderüljön, mit lehet belőlem kihozni. Ha minden jól megy, akár egy lemezre is lehet számítani.”