Ez a valóságshow már másról szól, mint az ő idejében, most túlsúlyban van a balhé, a veszekedés és különböző csinnadratták generálása, így ő inkább nem nézi.

Majka már nem először lett hivatásos pókerjátékos, most Everest Poker internetes oldal viszont olyan profi szerződést tett a TV2 műsorvezetője elé, amire képtelen volt nemet mondani. „Ilyen jó lehetőséget még sose kaptam, nívós magyar és külföldi versenyek szerepelnek a naptárban, tehát visszautasíthatatlan üzlet volt” – kezdi a Velvetnek, majd rögtön hozzáteszi, hogy ez nem jelenti azt, hogy mostantól semmi mást nem fog csinálni, csak pókerezni. „Az nekik se lenne jó, ha nem tévéznék. Ráadásul heteken belül szeretnék durrantani valamivel, amiről nem beszélhetek.”

„Nekem a képernyőzés a fő profilom, de a pókeres szerződéshez nagyon szívesen igazítom a programom” – mondja, amivel meglep minket, mert esküdni mertünk volna rá, hogy a zene az. „Magyarországon a zene, ugyan már. Itt, ahol nevüket sem tudom arcok a sztárok? Semmi, a zeném csak annak a közönségnek szól, akik erre vevők, akik csípnek, és ez az egyetlen fórum, ahol őszintén elmondhatom, hogy mit gondolok a világról. Akinek a zene a fő profilja, annak a pénztárcájával tuti nem cserélnék.”

Nem való világ

Bár Majka karrierje a Való világban indult, már nem ápol kebelbarátságot a csatornával, így a mostani szériát – állítása szerint – nem követi, annak ellenére, hogy azért akadnak bent ismerős arcok. „Itt van Béci, ő szerepelt az egyik klipemben, amúgy nem ismerem. Aztán ott van Olivér, aki nem is értem, mit keresett bent, hiszen korábban már műsorvezetőként is jelen volt. Régóta ismerem, tök jó arc, de azért soha nem hasonlított rám” – reagálja feltételezésünkre, hogy esetleg Alekosz nagy haverja lehet az ózdi rapper utódja.

Majka szerint ez a valóságshow már másról szól, mint az ő idejében, most túlsúlyban van a balhé, a veszekedés és különböző csinnadratták generálása, így akkor is szívesebben nézné a TV2-n a sokkal izgalmasabb 40 milliós játszmát, ha nem lenne a csatorna munkatársa. „Amúgy is dolgozom olyankor, az én életem már másról szól, nem erről.”

Truláv

Könnyen lehet, hogy Majka élete most leginkább Dundikáról szól, ám erről nem szeretne cseverészni, de mindnyájunkat biztosít afelől, hogy nagyon boldog, örül, jól érzi magát. Aki pedig esetleg reklámszerelemnek véli fellángolásukat üzeni: „Hogy ha ez pr szerelem, akkor mindenkinek pr szerelmet kívánok.”