Rippel Ferenc papnak, felesége pedig várandós apácának öltözött a múlt csütörtöki celebfarsangra, ami, tekintve, hogy hat hónapos terhes, könnyen kivitelezhető volt. Az akrobata neje nem a vér szerinti, hanem nagynénje és férje biológiailag közös gyermekével várandós, Rippel Vivien ugyanis néhány évvel ezelőtt, daganatos megbetegedése következtében elvesztette a petefészkét. Bár máig szigorú orvosi ellenőrzés alatt tartják, Rippel Vivien nem aggódik, inkább kiélvezi a terhességét.

„Bár már a hatodik hónapban vagyok, hál' Istennek még mindig elég jól bírom a pörgést” – kezdte a Velvetnek Rippel Ferenc felesége, Vivien, akiről az elmúlt hetekben derült ki, hogy néhány évvel ezelőtt petefészekrákot diagnosztizáltak nála, majd, hogy megelőzzék az áttéteket, kioperálták a petefészkét. A műtétet kemoterápiás kezeléssorozat követte, ez idő alatt speciális vízkúrát is kapott, hogy immunrendszere ne omoljon össze. Bár az állapota nem adott okot reménykedésre, férjével együtt úgy határoztak, gyermeket vállalnak. Miután a béranyaság Magyarországon tiltott, ezért csak petesejt-adományozással eshetett teherbe, ebben nagynénje segített.

Már felhőtlen az örömük

Mindezek ellenére Rippel Vivien nem aggódik, holott máig szigorú kontroll alatt tartják. „Hál' Istennek nem vagyok aggódós várandós anyuka. Persze, voltak gondok, de most már felhőtlen az örömünk. Eleget aggódtam én már az életben, úgyhogy kiélvezem ezt a hátralévő 3-4 hónapot” – mondta, majd hozzátette, a megpróbáltatások idején is maximálisan élvezte férje és családja támogatását.

„Feri rengeteget segít, még a széket is alám tolja” – méltatta urát a korábban a vetkőzésbe is belekóstoló Rippelné, aki még nem érzi túl soknak családja féltő-óvó szeretetét. Kedélyállapotát nemcsak ez, de az is nagyban befolyásolja, hogy minden nap sportolhat. „Nagyon nagy boldogságot ad az edzés, minden nap rászánok egy órát. Azt hiszem, ha az orvos megtiltotta volna a mozgást, akkor most sokkal rosszabbul viselném ezt az egészet.”

Állami kórházban szül

Állapota miatt Rippel Vivien császármetszéssel hozza majd világra fiukat egy állami kórházban, férjével ugyanis nem látták szükségét annak, hogy magánklinikát válasszanak. A pár a gyerekszobával és a babaholmikkal még hadilábon áll, mint azt az ara elmondta, még nem volt idejük mindent beszerezni.

„Azért már kaptam egy-két fiús holmit, de még bőven van mit vásárolni, főleg, hogy a családban csak lányok születtek. De ez nem baj, legalább új dolgok lesznek, igaz, már lassan nem tudom követni, hány százezer forintnál tartunk” – mondta Rippel Vivien, akitől azt is megtudtuk, kisfiuk nevéről még nem döntöttek.