Attól még, hogy a rágógumiról rappelek, lehetek felnőtt, mert az embert a cselekedetei határozzák meg – jellemezte magát egy mondatban a ValóVilág 4 Naivája, VV Zsófi, aki egy félkész rapdallal ajándékozta meg a nézőket röviddel azután, hogy elhagyta a Villát. A 19 éves budaörsi diáklány nemcsak egy fél dallal lett gazdagabb azóta, hogy elbukta a párbajt Alekosz ellen: a napokban két 280 köbcentis mellimplantátum büszke tulajdonosává lépett elő, aminek a fájdalom ellenére is nagyon örül.

Mindössze néhány napra volt szüksége ahhoz VV Zsófinak, hogy a szerdán szerzett új melleivel lélekben is eggyé váljon, pedig még nem is látta őket. A ValóVilág 4 kamikaze Naiváját csütörtökön délben engedték ki a kórházból, ahonnan már frissen varrott melleivel távozott. Arra a kérdésre, hogy kitől kapta ajándékba az új kebleket, csak annyit mondott, semmit sem tud, mert mindent az édesanyja intézett. „Az biztos, hogy a huszadik születésnapom alkalmából leptek meg vele, és azért előtte, hogy addigra már élvezni tudjam” – mondta a Velvetnek a 19 éves budaörsi diáklány, majd megjegyezte, az operációról csak édesanyja tudott, nem is volt ideje értesíteni mást, minden nagyon gyorsan zajlott.

A tükörképével erősíti magát

A beavatkozás miatt két hét kényszerpihenőre ítélték, amit egyáltalán nem bán, kiesése óta ugyanis besűrűsödött az élete. „Nehéz mindent összeegyeztetni, mindig mindenhol megfelelni. Iskolába járok, mellette folyamatosan jönnek a különféle felkérések, hívnak rendezvényekre, modellkedni, és a családomra is időt kell szánnom” – részletezte a programját. A kéthetes kötelező pihenő alatt VV Zsófinak feküdnie kell, ezért édesanyja igyekszik mindenben a segítségére lenni. Persze, ha éppen nincsen otthon senki, önellátóba kapcsol, de mielőtt felkel az ágyból, a tükörképével erősíti magát. „Mielőtt felkelnék, megnézem benne az új külsőmet, és rájövök, hogy igen, ezért megéri a fájdalom."

VV Zsófit már korábban is foglalkoztatta a mellplasztika, de valószínűleg nem szánta volna rá magát, ha nem kapta volna meg a lehetőséget. A plasztikmellű diáklánytól azt is megtudtuk, továbbra is felnőttként tekint magára, és úgy véli, ezt az elképzelését egyáltalán nem üti az, hogy a rágógumiról rappel. „Mikor lehet felnőttnek nevezni valakit? Szerintem a cselekedetei határoznak meg egy embert, és én például 16 éves korom óta magamra keresek. Szerintem ezt kevés 19 éves lány mondhatja el magáról. Az meg, hogy felfogásban nem vagyok full komoly, hát, szerintem sosem leszek” – vélekedett.

Egyszámos előadó lesz

Mint kiderült, a Naiva nem vágyik erősebb zenei pályára, egyszámos előadó szeretne lenni. „Szeretnék hozzá videóklipet is, de nem vágyom több számra, erre az egyre rábólintottam, elég ez nekem. Olyan sok széphangú előadó van, inkább átadom nekik a terepet, nem akarok zenei babérokra törni” – jelentette ki VV Zsófi, aki ugyan még csak a kezdetleges verziót adta elő, máris rengeteg megkeresést kapott, ezért jövő héten szeretné felénekelni a dalt, hogy kész legyen, mire kiszedik a varratokat.