A Hotel Édenből kihullott Danival beszélgettünk, aki elmondta, hogy nem csajozás, ami a műsorban megy, hanem csak szövetségi kapcsolatokat kötnek. Aztán beszélt arról, hogy ki volt számára a legszimpibb, és hogy nyaralna-e mondjuk Kolumbiában. A harminckét éves Dani, aki egyébként személyi edzőként dolgozik, most jól fellibbenti a fátylat.

A Hotel Éden legfrissebb kiesője szerint bent a műsorban könnyebb csajozni, mint a kinti életben, hiszen ez volt a feladat, de ő nem csajozni ment. Aztán később elmondta azt is, hogy ez tulajdonképpen nem is igazi csajozás. "Csak arra törekedtem, hogy mindig legyen egy lány, aki engem választ" – mondta. Úgy tűnik, hogy ez mégsem vált be, ugyanis első srácként esett ki a játékból. Arra viszont hiba nélkül ráérzett, hogy az életben sokkal nagyobb a választék, mint a műsorban.

Út a kieséshez

A harminckét éves, asztalos végzettségű Daninak azért kellett elbúcsúznia, mert Tünde, aki nemrég érkezett csábítóként a játékba, õt találta a legkevésbé szimpatikusnak. A hetedik adásban ugyanis Horváth Éva váratlanul megjelent a hotelban, és megkérte Tündét, hogy írja fel egy papírra annak a nevét, akit legkevésbé kedvel. Ezután megbízta az egyik fiút, hogy a legbarátságosabb ember nevét dobja fel a papírra. Aki Tünde cetlijén szerepelt, abban az esetben menekülhetett volna csak meg, ha a másik papíron is az õ neve szerepel, de István Leventét jegyezte le, így Daninak, aki Tünde papírján szerepelt, azonnal össze kellett csomagolnia, és elbúcsúznia a többiektõl.

Ahogy a mûsor sajtósától a Velvet megtudta, az ilyen meglepetés akciókat azért illesztették a mûsorba, hogy a játékosok ne ülhessenek a babérjaikon, és ne higgyék azt, hogy könnyedén ellavírozhatnak a párválasztókig. Ehhez hasonló meglepetésekre, mint kiderült, a késõbbiekben is számíthatnak majd. "Ádám és én nem is beszélgettünk Tündivel. Nem is volt jó viszonyunk vele. Biztos voltam, hogy engem fog felírni, és nem Ádámot" – mondta Éden Dani.

Csak az út a fontos

"Rossz érzés volt hazajönni. Többet vártam volna, de így alakult, nem tudok mit tenni. Nagyon örülök, hogy utaztam egy nagyot" – mondta, majd hozzátette, hogy tulajdonképpen az utazás volt a legfontosabb. Ahogy említette, biztos lehetett volna még olyan szituáció, ahol tudta volna magát fitogtatni. "Igazából annyira nem folytam bele pletykálódásokba, illetve akkor folytam csak bele, amikor úgy éreztem, hogy gondom lehetne" – jellemezte saját viselkedését.

A mûsorban viszont szerinte nem is igazi csajozás megy. "Szövetségi megállapodásokat köt az ember, nem a szó szoros értelmébe vet csajozás ez. Mindenki olyan lánnyal volt, akiben megbízott, hogy minél tovább jusson. A csajozás az teljesen más fogalom" – magyarázta. Ahogy említette, nem kellett tartania sem a kamerától, sem a mikroporttól, csak arra kellett figyelnie, hogy ne igya hullarészegre magát, ahogy tette mondjuk Levente. Bár szerinte õ se bánta meg.

Nincs visszaút

"Nagyon tetszett Kolumbia vadsága. Nem az a kiépített strand volt például, mint általában az üdülõhelyeken, ez valószínûleg kétszáz éve is így nézett ki. Nagyon bejöttek az állatok, a növények, sokat járok botanikus kertbe, és amiket eddig csak üvegházakban láthattam, most élõben is megfigyelhetettem" – mondta, akirõl az a roppant fontos információ is kiszivárgott, hogy korábban gyûjtötte a kaktuszokat. Nyaralni viszont nem menne Kolumbiába, csak túrázni haverokkal. Nyaralásra a Karib-szigetek jobbak szerinte.

Arról, hogy van-e barátnõje, nem nyilatkozhatott. Az viszont kiderült, hogy Ádámmal és Kristóffal tartja még a kapcsolatot. Alízzal is beszélnek, mert õ is Budapesten lakik, de csak akkor, ha mennek valahová. A celebeskedés nem zavarná. A csajok közül egyébként Kriszta volt számára a legszimpatikusabb, beszéltek is arról, hogy esetleg késõbb együtt folytassák a mûsort, de Tünde választása bizony csúnyán meghiúsított mindent.