A Viasat3 nyaralós játékából ketten is távoztak a héten, a meglepett szolnoki egyetemistának lakásra kellett volna a 25 millió, de azért reméli, hogy a képernyőnek köszönhetően legalább a modellügynökségek könnyebben tudomást szereznek létezéséről.

A Viasat3 Éden Hoteljének soron következő kegyvesztettje István után rögtön Kultsár Norbi lett, aki tisztában van vele, hogy elkövetett néhány hibát, de valójában csak kiesése napján szomorkodott a történtek miatt. „Először nem tudtam, mit csináltam rosszul, de aztán rájöttem, hogy hiba volt elmondanom a véleményem Dani kieséséről” – kezdi a Velvetnek. „Ezt a többiek zokon vették, biztosan rossz pont volt.”

Jó buli

Éden Norbi számára a játék csak a pénzről szólt, ezt az adásban is kifejtette, amin szintén kiakadtak (ezek szerint) csak dugni, meg napozni vágyó játékostársai, akik azért nem voltak restek átveréssel kiejteni a szolnoki fiút. „A 25 millió jó löketet adott volna, de amikor odakerültem, olyan jó volt a társaság, olyan jól éreztem magam, hogy el is felejtettem minden mást. Jó buli volt.”

A jelenleg is szingli Norbi a szüleinek adott volna a nyereményből, és egy budapesti garzont vett volna a pénzből, amit olyasvalaki nyert meg végül, akire egyáltalán nem számított volna. „Nekem is sok újdonság van az adásokban, érdekes visszanézni, és különösebben nem is lepődök meg dolgokon, bár tévében más, mert néha elég furcsán vágják.”

Szép és szingli

Éden Norbi a kezdő löketet várja a műsortól, méghozzá a rögös modell karrierbe vágna bele, mert nagyon megtetszett neki a kamera világa. „Fotómodellként szeretnék majd dolgozni, talán így könnyebben fogadnak az ügynökségek. Azelőtt ez még nem jutott eszembe, de most azt gondolom, hogy miért ne sikerülhetne, hiszen a műsorba is bejutottam. Ehhez a szakmához hátszél és kapcsolatrandszer kell. Egyáltalán nem azért csinálom, mert sztár akarok lenni.”

A műsorban alapfeltétel volt, hogy a jelentkezők szinglik legyenek, ettől függetlenül Éden Norbinak volt csaja, de amikor bekerült, megbeszélték a dolgot, és inkább szakítottak, amikor meg hazatért, nem melegítették újra a káposztát. A modellkarrier beindítása mellett túl sok kötelezettsége nincs Norbinak, csak meg kell jelenni a bulikon, aminek viszont mindenki örül. „Inkább majd a műsor után lesz esetleg nagyobb felhajtás, egyelőre egyáltalán nem változott meg az életem, nem is nagyon hiszem, hogy egy ilyen játéktól megváltozhat. Szerintem jól kezelem ezt a dolgot, ugyanaz az ember vagyok, bár mostanában bejelölgetnek közösségi oldalakon, és kapok rajongói leveleket, meg párszor odajönnek, de nincs semmi őrület. Nem olyan nagy dolog ez, hogy oda kijutottam, az egész csak attól függ, hogy éppen milyen karaktereket kerestek.”