A Miss Universe Hungary 2008-as győztese lett a magyarországi reklámarca annak a sportruházatot gyártó cégnek, aminek korábban Helena Christensen és Kelly Brook is levetkőzött. Velük ellentétben ő inkább felöltözve népszerűsíti a testmozgást. Dammak Jázmin maga is nagy híve a sportos életmódnak, és ha lehet, a kor ellen is természetes módon küzd majd, plasztikai beavatkozás csak legutolsó lehetőségként jöhet szóba.

Dammak Jázmin lett annak a sportruházatot gyártó cégnek a reklámarca, amelynek 2010-ben két külföldi híresség is levetkőzött. Bár Helena Christensen és Kelly Brook megszabadult a ruhájától, hogy a Reebok márkát, pontosabban egy speciális cipőjüket népszerűsítse, addig a Miss Universe Hungary 2008-as győztese azért nem menne el ilyen messzire. Mint a Velvetnek a kampányfotózáson elmondta, bizonyára nagyon figyelemfelkeltő egy ilyen kampány, de ő nem állna meztelenül a kamerák elé, csak ruhás fotózást vállal. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne készült volna komolyan a fotózásra, ne szerette volna a legjobb formáját mutatni. „Kilóban szerintem most is ugyanannyi vagyok, mint a két évvel ezelőtti versenyen, de tény, hogy most sokkal többet edzettem, sokkal nagyobb hangsúlyt fektettem erre. Körülbelül két hónapja készülök a kampányfotózásra. Az első egy hónapban hetente ötször-hatszor is lementem az edzőterembe” – nyilatkozta Dammak Jázmin, aki persze ügyelt arra, hogy ne legyen túl izmos, mivel nem a fitneszversenyzőkéhez hasonló alak elérése volt a cél.

Klikk a többi képért!

A márka arcaként persze nemcsak a termékeket, hanem a sportos életmódot, a testmozgás fontosságát is népszerűsíti majd. Szerencsére teljesen azonosul a céllal, igaz, jobban szereti, ha nem időre, nem egy munka miatt kell edzenie. „Szeretek mozogni. Ha az egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm erre, akkor bizony hiányzik. Sokkal jobb a közérzetem akkor, ha mozgok” – nyilatkozta Dammak Jázmin, aki korábban táncolt, de egy térdsérülés miatt abba kellett hagynia. Ha pedig van némi szabadideje, akkor a barátaival szabadidős sportokat űz, ha jó az idő, akkor például szívesen görkorcsolyázik.

Míg a honi, de inkább a külföldi hírességekre óriási nyomás nehezedik a fiatalságkultusz miatt, Dammak Jázmin, aki idén júniusban 27 éves lesz, egyelőre nem aggódik a korral járó esetleges problémák miatt.  És, hogy idővel majd ő is belép azon ismert nők sorába, akik a vonzóbb külső érdekében kés alá fekszenek? „Alapvetően nem vagyok híve a plasztikai beavatkozásoknak, de ki tudja, hogy például mi történik a mellemmel a szülés után, vagyis nem zárom ki teljesen annak a lehetőségét, hogy egy ilyen helyreállító jellegű műtétre igent mondjak. Igaz, elsősorban más módon próbálom majd ezt megoldani, hogyha szükség lesz rá. Úgy gondolom, hogy a gyerekvállalás előtt kell megszerezni a megfelelő alapokat. Legyen az ember fitt, jól karbantartott, és így kisebb lesz az esély arra, hogy ilyen dolgokon kelljen gondolkodnia” – válaszolta a 2008-as Miss Universe Hungary.

Még több kép!

Az egykori szépségkirálynő, aki már több éve alkot egy párt Hosnyánszky Norbert olimpiai bajnok vízilabdázóval, egy decemberi interjúban elárulta, hogy tíz év múlva már boldog családanya szeretne lenni. Addig azonban sok minden vár rá, többek közt be kell fejeznie a tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen. „A maradék négy tantárgyamból ebben a félévben vizsgázok majd. Mivel nagyon sok munkám van, ezért lehet, hogy a diploma megszerzése átcsúszik a következő félévre. Még nem sikerült nekifogni a diplomamunkám írásának, pedig egy hónapon belül le kellene adni” – mondta Dammak Jázmin, aki szívesen dolgozna majd PR-osként, de egyelőre nem tudja, hogy mit hoz a jövő: „Az életem eddig sem arról szólt, hogy elterveztem valamit, és úgy is lett, inkább a spontán, jó dolgok alakították, és szerintem ez a továbbiakban is így lesz”.