A volt modellt Kamarás Iván tette színésznővé, Orbán Viktor tanácsadója akár filmsztárt is faraghat belőle. Szubjektív összeállítás a Karádyt játszó szépségkirálynőről, aki nem bírja, ha szerelmi életét firtatják.

Kapócs Zsóka nem szeret szerelemeiről nyilatkozni, pedig volna mit, hiszen valljuk be: sokat köszönhet nekik. Pályája csúcsa előtt/után kicsivel elérkezettnek láttuk az időt, hogy ha nem is a munkásságáról, de férfiválasztásairól beszámoljunk, hiszen partnerei sokat elárulnak róla, és a személyiségéről egyaránt. Annál is furcsább, hogy rosszindulatú újságírói szemétkedésnek érzi, hogy ha a magánéletéről kérdezik, hiszen sajnos nem lehet véglegesen törölni a világ vincsesztereiről azt az időszakot, amikor Kapócs Zsóka még szépségkirálynőként próbált – amúgy sikeresenhiszen ő volt a 2001-es Miss World Hungary - betörni a bulvárpiacra. Ez persze már olyan régen történt, hogy tényleg jobban illene azzal foglalkozni, hogy ő most már nem léha életű celebecske, hanem nagy, drámai színésznő, de senki sem lehet tökéletes, ha egyszer az is ő, aki mindig nagy emberekben találja meg aktuális életének értelmét.

Művészmodell

A kezdeti időszakban hivatalosan még nem tudtunk a szépségkirálynő partnereiről, igaz, a 2004-es Big Brotherben majdnem összejött Ganxsta Zolee-val, aki állítólag beleszeretett nagyon, de a nő nem vette komolyan. Ekkor még szépségkirálynőként futotta a köreit, egészen addig, amíg 2004-ben ki nem találta, hogy ez túl kevés neki és a kvalitásainak, így felvételizett a Színművészetire. Nem vették fel, de a harmadik rostáig jutott, aztán 2005-ben robbant a nagy hír, amivel pedig egyáltalán nem akart címlapokra kerülni: Kamarás Ivánnal jár. Kamarás jó választás egy kezdő színésznő számára, hiszen bratyiban van mindenkivel, jó pasinak számít, ezzel az életvitellel a szakma rejtelmeit akkortájt az IBS színpadon elsajátítani próbáló színésznőcske könnyedén tudott azonosulni.

Irhatnánk, hogy viharos kapcsolat volt az övék, de valójában egyáltalán nem, vagy ha igen, akkor arról bizonytalan forrásból sem értesült a bulvársajtó.

Arról mindenesetre pletykáltak, hogy Kapócsnak köze van ahhoz, hogy Kamarás nem vállalja fel időközben a semmiből előkerült kisfiát, Tormást. A 2006-ra a színésznőség minden külső tulajdonságával felvértezett Kapócs megkapta élete nagy lehetőségét is: vezethette az akkor induló Szombat esti láz című műsort az RTL Klubon, az elhagyhatatlan Stohl Andrással, de hiába. Hivatalosan közös megegyezésre szétváltak néhány adás után, és az csak egy elhanyagolható koincidencia, hogy Kapócs a Danubius rádió reggeli adásában közölte, hogy nem szívleli a melegeket. Gyors leszereplése az RTL Klubnál mindenestre megalapozta Ördög Nóra azóta is töretlen sikerét, úgyhogy legalább valaki jól járt vele.

Üresjárat

Ki illik igazából Kapócs Zsókához?

Kapócs egy időre nyilván színházi tapasztalatait mélyíteni eltűnt, honlapját azóta se frissítette, pedig ekkor inkább csak arról írogattak, milyen társasági életet él. Kávézgat Bajorékkal, boldog Kamarással, akivel mindezek mellett Bonnie és Clyde-osat is játszik színházban, és közben Karády bőrébe bújva önálló esttel örvendezteti meg a nagyérdeműt. 2009-re úgy érezte eleget próbálkozott, most már kaphatna színész diplomát Gór Nagy Máriától, vagy valahogy, okosba, de olyan nagyon gyorsan nem ment neki. Egyiptomi nyaralásuk körül aztán végleg menesztette Kamarást, aki nem sokkal később egészen Amerikáig menekült felejteni.

Valamerre szálló ág

A márciusi, végül júniusig elnyúló békülős híreknek az vetett véget, hogy Kapócs Zsóka lecsapta Oszter Alexandra, híres színész lányának kezéről Berki Krisztián akkori FTC vezért, szinte érthetetlen, hogyan akarta ezzel a húzással elkerülni a sajtó figyelmét, de ez most lényegtelen, kiváltképp azért, mert néhány hónap után, ahelyett, hogy Oszterék esküvői helyszínén egybekeltek volna, szakítottak. A futball annyira mégsem állhat közel Thália oltárához, pedig időközben végre papíron is színésznő lehetett, sőt Amerikába is elvitte Karádyt turnézni.

Innentől kezdve csend honolt mind karrierépítési, mind szerelmi életével kapcsolatban, pedig állítólag azzal a gazdag üzletemberrel, Krisán Lászlóval járt, akinek most Liptai Claudiára fáj a foga.

Bár köztudomású, hogy Kapócs nem a hülyeségekkel szeretne címlapra kerülni, azért nyilatkozott arról, hogyan sikerült bedőlnie egy üdülési nyaralásjogos tenerifei útnak. Kész szerencse, hogy többé egy ideig talán nem kell ellenőrizetlen körülményű szállásra mennie a szépségkirálynőből avanzsált művésznőnek, hiszen újra kapcsolatával került a címlapokra: Orbán Viktor tanácsadójával, Habony Árpáddal vannak óriási szerelemben, ha minden jól megy, ő már mindenféle szempontból megfelel a mércét jó magasra rakó Kapócs Zsókának, aki most majd talán úszkálhat a szerepajánlatokban is.