Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea olyannyira boldogok, hogy Hajdú Péter Frizbijében még a kakálásról is szívesen beszélnek. Házasodni nem fognak, gyerekük se biztos, hogy lesz, de jól elvannak.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea Hajdú Péter Frizbijébe mentek, hogy meséljenek magukról, meg arról, hogyan jöttek össze, miért nem kelnek egybe, miért nem csinálnak még gyereket, vagy éppen mennyire jó orvos Várkonyi. Hajdú annyira szerette volna műsorában látni Bochkort, hogy nem volt rest helikoptert küldeni a rádiósért, aki éppen Gyulán haknizott hajnali rádióműsorával.

Repülőbocsi

Bochkor ennek nagyon is örült, hiszen maga is pilóta, igaz még soha életében nem vezetett helikoptert, bezzeg most odaültették a botkormány elé, és elmondása szerint nem volt annyira könnyű egyenesben tartani a gépet. Itt jegyeznénk meg, hogy ejnye, jogsi nélkül helikopterezni, még szerencse, hogy senkinek nem esett bántódása. Várkonyi Andrea már ült gyermeke apja mellett, amikor repülőt vezetett, de ez még azelőtt volt, hogy szült volna, mert azóta folyamatosan hány. Persze csak repüléskor, nem állandóan.

Miután ezen a témán átrágták magukat, megtudhattuk, hogy nem azért nem házasodnak össze, mert baj van a kapcsolatukkal, hanem azért, mert semmi szükségük nincsen holmi papírra a boldogsághoz. Egyikük sem tudja elképzelni az életét a másik nélkül, nekik ez már elég, arról nem is beszélve, hogy milyen sok macera egy esküvő, és milyen nehéz titokban megszervezni.

Claudia ebből se maradhatott ki

A pár kapcsolata eleinte rapszodikus volt, de aztán összecsiszolódtak, és ez nem közös gyermekük születésének, hanem annak volt köszönhető, hogy mindketten érezték, hogy nekik együtt kell lenniük. Amúgy talán senki nem gondolná, de a szerelmeseket Liptai Claudia hozta össze, miután Várkonyi bevallotta, hogy tetszik neki Bochkor.

Bár a Velvet olvasói már néhány hónapja értesülhettek róla, azért Bochkorék most a képernyőn is elmondták: egyelőre nem szeretnének még egy gyereket, mert Nóri száz százalékosan leköti minden energiájukat. A rádiós hozzátette, hogy ő ráadásul nemigen szeretne öreg apuka lenni, mert félő, hogy akkor saját gyermeke nagyapjának néznék, ami ezek szerint zavarná. Várkonyi még gondolkozik a dolgon, de a Bochkor által felajánlott hét évet soknak tartja, így egyelőre nem tudni, lesz-e testvére négyéves Nóri lányuknak.

Miután a házasság-új gyerek témát is letudták, jöhetett az adekvát kérdés: írhat-e receptet Várkonyi doktor Andrea. Kiderült, hogy nemcsak írhat, ír is, már amikor van érvényes receptje, mert most éppen elfogyott. És bármilyen meglepő egy orvos anyuka pont ugyanolyan parás, mint egy nem orvos anyuka, hiszen képes elefántot csinálni egy a gyerek kézfején megjelent piros pöttyből. Ilyenkor aztán körbetelefonálják az egész Várkonyi családot, mert hogy mindenki orvos, osztanak, szoroznak, gyököt vonnak, és mikor konszenzus születik, akkor megnyugszanak.

18+

Sajnos ezen kívül még Bochkor ürítési szokásairól is szó esett a műsorban, de erre most nem nagyon térnénk ki. Kiderült tehát, hogy celebjeink tényleg semmivel sem különbek nálunk, már azt leszámítva, hogy ők hajlandóak beszélni olyan dolgokról is, ami másnál a négy fal között marad, de hát pont ezért szeretjük őket. Vagy nem?