VV Olivérnek hiányoznak a négyesben töltött beszélgetések, bár nem hiányzik maga a Villa. Ha beköltözik, szívesen visszaidézi majd azt a hangulatot, amilyen a kezdetekkor volt. A leendő pinainast arról kérdezte a Velvet, visszamegy-e a Villába, hogy mi lesz a feladata az Alekoszra épített trash reality-ben és miért érdeke ennyire nyomni Alekoszt.

Találgatások tárgya, vajon milyen meglepetéssel készülnek a valóságshow szerkesztői, hogy a VV Laci miatt kiesett egy hét műsoridőt kitöltsék. A napokban az került a címlapokra, hogy talán Simor Olivér, a "Villa Vagánya" visszaköltözik.

Olivér feltankolná a Kócost és Alekoszt tréfából

“Nagyon szívesen visszamennék a Villába, nem sok időre, de ha lenne rá lehetőségem, akkor Alekinnyót és Évát feltankolnám tréfából” – mondta VV Olivér, aki hozzátette, a magazinokból tudta meg, hogy talán visszaköltözik a Villába. “Felröppent a hír, mindenhol olvasom ezeket, hogy Olivér visszamegy a Villába - bár mindig én tudom meg ezeket utoljára és leginkább az újságokból. Ha visszamennék a villába, csak és kizárólag az Évával és Alekinnyóval kommunikálnék. Megpróbálnám olyan mederbe terelni a dolgokat, hogy tényleg sokat röhögjünk, sokat nevessünk, együtt legyünk, beszélgessünk. Visszaidézném azt a hangulatot, ami annak idején volt, amikor beköltöztünk a Villába" – nyilatkozta a benti beszélgetéseket hiányoló Simor Olivér.

“Nem hiányzik a villalét, inkább úgy gondolok vissza rá, mint egy szép emlék. Azok a momentumok, amikor ott voltunk négyesben, röhögtünk, beszélgettünk, azt ki merem jelenteni, hogy azok a beszélgetések konkrétan hiányoznak. Ott voltunk egymásnak négyen, mindenben számíthattunk egymásra (Alekosz, Éva, Szandika, Olivér - a szerk.). Minket a vidámság és a röhögés tartott össze. Ahogy most nézegetem a műsort, szegény Alek meg Éva eléggé kivannak, sok a rosszindulatúság, a kavarás. Pontosan tudom, hogy mekkora erőt tudnék adni mindkettejüknek azzal, ha bemennék és egyfolytában kacarásznánk” – mondta a Velvet megkeresésére VV Olivér, aki tisztában van azzal, hogy semmit nem mondhatna el mindabból, ami a Villán kívül zajlik.

Nincs ebből semmilyen okosságom

“Nehéz lenne egy-két dolgot nem elmondani, például azt, hogy mennyivel erősebb itt kint Alekosz mint a Béla. Ha alkalom lenne rá, kikívánkozna, de ezeknek beláthatatlan következményei lehetnek odabent. Olyan szinten tudnám ezzel felforgatni a villát, hogy nagyon, nem tenne jót semmiféleképpen. Én is annak a híve vagyok, hogy amíg a srácok, csajok bentvannak, a külvilágtól teljesen el kell őket szeparálni, mert a legapróbb kis információ is nagyon felkavarja őket” – mondta Simor Olivér és hozzátette, nem pénzért nyomja Alekoszt és a Kócost mindenhol, ahova csak megy.

“Teljes vállszélességgel Alekinnyót és Évát támogatom idekintről, ebből nekem nincs semmilyen okosságom, én ezt nem pénzért csinálom, Alekinnyó nem osztozik velem, ha ne adj isten megnyeri. Csak kiállok mellette, ahogy mellettem is kiálltak a barátaim idekint, amíg bent voltam. Én egy ilyen közegből jövök, ahol a cimborák mindig is kurvára összetartottak."

Pinainasként dolga lesz pesztrálni az Alekoszra vágyó nőket

VV Olivér aktívan egyengeti mind a maga, mind Alekosz barátja karrierjét. Bár Alekosz egyelőre nem tudja, hogy a valóságshow után sem kell elhagynia a Villát, és álma valóra válik: tele lesz nővel a Villa, akik mind őt akarják. Olivér a Velvetnek elmondta, mi is az ő szerepe mindebben.

“Én úgy vélem, hogy történelmet írunk az Alekosz show-val és pusztítani fogunk iszonyatos módon, egyfolytában bent leszünk a villában a randikat leszámítva. Én pesztrálom a csajokat, és meghallgatom őket, machinálni fogok odabent és ott leszek Alekinnyó mellett. Segítek neki dönteni, nyilván ezeket ő fogja meghozni, de ott leszek mellette, hogy helyesen döntsön" – mondta VV Olivér, aki szerint Kócos Éva nem lesz féltékeny Alekosz társkereső műsora miatt.

"Évával ők csak barátok, nagyon jó barátok lesznek idekint is. Azért ha kijönnek onnan, egész más impulzusok érik majd őket” – tette hozzá VV Olivér.