Az expornós szabad kezet kapott a Rock Tv felnőtteknek szóló, Fuck&Roll című műsorában. Némi segítsége biztosan lesz, mert még soha nem csinált ilyesmit, de mint mondta, ez nem egy hírműsor, amihez nagy tudásra lenne szükség. A rockzene meg a vérében van.

Mindig is a kemény rockzenét szerette, így nem is tudott nemet mondani Mészáros Dóra a Rock Tv felkérésének, miszerint egy olyan műsor házigazdája legyen, amiben szó esik a rockzenéről és az erotikáról is. A sztriptíztáncos a Velvetnek elmondta, igazából soha nem gondolkodott műsorvezetésben.

„Egy valamiben gondolkodtam, a rockzenében. A Rock Tv vezetőjét elég régóta ismerem, ő hívott fel engem egy konkrét ajánlattal még tavaly nyáron. Mondta, hogy egy 18+-os vasárnapi műsorban gondolkoznak, és egyértelmű, hogy rögtön rám gondolt, mert tudja, hogy a rockzene bolondja vagyok, plusz az erotika műfajában dolgozom. Nyilvánvaló, hogy igent mondtam, persze első kérdésem az volt, hogy ki válogatja össze a zenéket – de ebben is szabad kezet kaptam” – mesélte Mészáros.

Nem kell hozzá nagy tudás

„Az egésznek az lesz a lényege, hogy nagyon sok olyan klip van, amiket nem lehet napközben leadni, mert mondjuk olyan a szövege, mert félelmet kelt, vagy mert erotikus töltetű – így ezt a Fuck&Roll című műsorba sűrítjük majd” – magyarázta a sztripper. Mészáros Dóra a saját bőrén is tapasztalta ezt a problémát, korábban ugyanis több olyan zenei videóban is szerepelt, amelyeket nem játszottak le rockzenei mivoltuk miatt, ellentétben hasonló képi tartalmú, más műfajú zenei klippekkel. Mészárosnak természetesen lesz segítsége, mivel ilyet még soha nem csinált. „Nem is voltak ilyen irányú ambícióim, ennek ellenére nem mondom azt, hogy nem leszek erre képes. Ez nem egy hírműsor, nem egy politikai műsor, nem hiszem, hogy ehhez hatalmas tudás kell.”

Az expornós úgy képzeli a vasárnap esti egyórás műsort, hogy a klipek mellett meghívott vendégei is lesznek, főleg a rockvilágból. Mint mondta, a rockereket nem lesz nehéz kapcsolatba hozni az erotikával, hiszen ez a világ a tetoválásokról, motorokról, piálásról és a szexről szól. „De például van olyan sztriptíztáncos ismerősöm is, aki több videóklipben szerepelt már, ezzel kapcsolatban is kialakulhat egy érdekes beszélgetés – kimeríthetetlen témák vannak” – tette hozzá.