Az Éden Hotel kiesője szerint a játékban töltött két hónap alatt folyamatosan csökkent a jó nők száma, néhánynak a stílusa pedig egyenesen kiborította. Amúgy bírná, ha a 15 perc hírnév jóval tovább tartana, de egyelőre ilyesmiről szó sincs.

A huszonhárom éves Bíró Gábort, az e heti Éden hotel kiesőjét éppen a román-magyar határon értük utol telefonon, hiszen a Kolumbia utáni lét sem mindig fenékig tejfel, ráadásul odaát a benzin is olcsóbb. A biharkeresztesi bártender jelenleg munkanélküli, de koktélkészítési tudományát amúgy sem szülővárosában, hanem Londonban kamatoztatta. „Majd nyáron nyilván lesznek rendezvények, ilyenkor nincs túl sok lehetőség poharakat dobálni, mert ki kell szolgálni az embereket, de azért néha tudok trükközni” – kezdte a Velvetnek.

„Esküvőre, ballagásra szoktunk menni, show-kat ritkán adunk. Megtetszett a bártenderkedés, de nem akarom sokáig csinálni, inkább a reklámszakma érdekelne, annak is a píár része” – fejtette ki Éden Gábor, aki azt reméli, eladhat majd különböző termékeket.

Elégedett a szereplésével

A kommunikáció-média szakon végzett fiatal elégedett műsorbeli szereplésével, de társaihoz hasonlóan ő is abban reménykedett, hogy mostanra már ismertebb lesz az arcuk, több felkérést fognak kapni. „Most keményen el kell kezdeni munka után nézni. Reméltem, hogy a műsor beindítja a karrierem, de egyelőre nem kapkodnak utánunk” – mondta, majd hozzátette, még mindig bízik a sikerben, de egyáltalán nem biztos abban, hogy a műsor vége után majd beindul ez a fajta karrierépítés. „Nem akarok panaszkodni, kicsit többre számítottam, de bőven örülök annak is, amit a műsortól kaptam.”

Fair play

Éden Gábor tisztában van vele, hogy a kolumbiai játék nem az igazságról szól, és bár nem élte bele magát, hogy megnyeri az Éden Hotelt, arra azért számított, hogy benne lesz a fináléban. „Amikor már csak 16 nap volt hátra, nagyon közelinek tűnt a vége, akkor elgondolkoztam azon, hogy esetleg bent maradok végig, de bele nem éltem magam. Itt nem az marad a játékban, aki erkölcsileg topon van, az ármánykodás, kavarás minden szinten szerepet játszik. Lehet, hogy tisztességtelen eszközökkel tovább bent maradok, de abból is látszik, hogy én ebben nem vettem részt, hogy viszonylag keveset vagyok képernyőn, mert a vágott műsorban inkább a taktikázás megy.”

Bírónak jelenleg nincsen csaja, szerinte a hotel egyáltalán nem volt alkalmas a pártalálásra, de azért Alízzal, Leventével, Kristóffal, Danival, Krisztával és Ádámmal a mai napig tartja a kapcsolatot. „Hát, szépek voltak a csajok, de egyik sem az én világom. A kint töltött két hónapom alatt aztán egyre rosszabb lett a felhozatal, akadt néhány egészen borzasztó lány, akiknek a stílusa igen messze állt tőlem. Ez nem az a hely, ahol a szerelmet meg lehet találni, abból biztos, nem sült volna ki jó, nem lett volna egészséges” – vélekedett a bártender, aki szerint pontosan ez az oka annak, hogy nem igazán születtek őszinte szerelmek a festői Kolumbiában.

I've got a '65 cadillac...

Az adatlapja alapján sikerre és hírnévre ácsingózó férfi azt se bánja, ha csak a sikerre vonatkozó rész jön be, mert a celeb szótól persze ő is ódzkodik. „A 15 perc hírnév jólesik, ha meg tudnám tartani, jó lenne, de most inkább úgy néz ki, hogy egy-két hónap múlva már senki nem nagyon fog emlékezni rám. Persze nagyon örülnék, ha képernyőzhetnék vagy rádiózhatnék, de egyelőre nem úgy áll a szénám.”

„A kritikát amúgy elég jól bírom, szeretem és olvasom a Hogy volt-ot is a műsorról, nagyon jó stílusa van a srácnak, még a negatív vélemények se fájnak, pedig leemósozott, de jó fej. Szerencsére nem vagyok a rosszízű kritikák kereszttűzében."