Előbb Alízt, majd Lindát smárolta le a hétfői adásban az Éden Hotel szilikonmellű játékosa, Niki, aki annyira rápörgött Lindára, hogy a mellbimbóját is megízleltette a lánnyal. „Nekem tetszik, hogyha két lány csókolózik egymással, én ezt a dolgot elég szépnek tartom” – méltatta a látványt Robi, és bekapcsolódott a nyálváltásba.

„Ezt akartam, szájrapuszi!” – kiáltott fel a női nyelvet kedvelő Alíz, amikor lesmárolta a begerjedt Niki. Elég is lett volna neki ennyi, de a szilikonmellű Niki nem engedett, megragadta játékostársát, és mélyen behatolt a szájába, miközben a valóságshow egyik legfrissebb versenyzője, Robi a 25 éves Linda melleit hagyta levegőzni a medencében. Amint a pókerosztó kimászott a válallkozó szájából, követelni kezdte a női társaságot, és Robi száját Nikiére cserélte.

Éden Robi is bekapcsolódott

A szekszárdi eladó nem tétlenkedett, hevesen smárolásba kezdett Lindával. A páros az akciót mellbimbónyalással fűszerezte – ekkor már Robi is úgy érezte, be kell kapcsolódnia. „Nekem tetszik, hogy ha két lány csókolózik egymással, én ezt a dolgot elég szépnek tartom. Én is becsatlakoztam igazából ilyen harmadik személynek” – magyarázta később a hétfői jelenetet, amiben három nyelv fonódott össze. A dévajkodást később csak Linda és Robi folytatta a szobában, de túl sokáig nem jutottak, mert a szextaktikus Szandra rájuk rontott.

Máskor is csókolózott már lányokkal

A nyálváltást kezdeményezõ Dékány Niki a Velvetnek elmondta, hogy a bulik hevében többször is történtek nyálcserék, de ezeknek nem tulajdonít különösebb jelentőséget, annak ellenére, hogy volt már rá példa, továbbment ennél, amikor korábban a testébe engedte Krisztián ujjait. Hozzátette, megkönnyítette a smárolást, hogy már nem voltak szomjasak, és élvezték a bulit. „Meg, ha már ez egy műsor, akkor csináljuk, és adjunk okot arra, hogy megbotránkozzanak” – pontosított.

Éden Niki egyébként Kolumbián kívül sem veti meg a lányokat, de csókolózásnál soha nem megy tovább. A mellbimbónyalás is csak az alkoholnak tudható be, ennél többre viszont senki ne számítson, mondta. „Úgy mentem be a műsorba, hogy ha valaki kivált belőlem valami érzést, akkor benne vagyok az intim érintésekben, és az sem baj, ha a szexig eljutunk, mert engem a kamerák nem zavartak” – jegyezte meg.