Nincs ideje most azzal foglalkozni, hogy párkereső műsorának győztese, Mészáros Veronika tényleg lebüdösözte-e vagy sem: Alekoszra sokkal fontosabb feladatok várnak, például kielégíteni a rajongó csajokat. A görög még az exnőjét, Tündét is parkolóállásba rakta, ugyanis nem akarja visszautasítani az általa színvonalasnak tartott egyedeket.

Nem túlzottan foglalkoztatja a Való Világ 4 győztesét, hogy párkereső show-jának győztese, Mészáros Veronika lebüdösözte a Velvetnek adott interjúban. A görög elmondta, nem beszélt még Mészárossal erről, így egyelőre úgy érzi, nem lehet biztos abban, hogy valóban ilyen dolgokat állított róla.

Gátat szabtak érzéseiknek

"Pontosabban azt nem tudom, hogy Veronika ezt így mondta-e vagy sem" - magyarázta a Velvetnek. "Ahhoz, hogy én a témához hozzá tudjak szólni, az kell, hogy beszéljek vele és megkérdezzem, ez így volt-e vagy sem. Viszont nekem most nem az a legfontosabb dolgom, hogy fölhívjam Veronikát és tisztázzam ezt. Más dolgokkal vagyok elfoglalva, de ha az időmbe belefér, akkor keresni fogom és megkérdezem, hogy ez mi volt."

A VV4 győztese szerint egyébként semmi probléma nem adódott kettőjük között a görög út alatt, és az egekig magasztalta Mészárost. "Minden megvolt benne ahhoz, hogy ebből kialakuljon egy jó kapcsolat. Pont azért szabtunk ennek gátat, hogy ne billenjünk át a másik oldalra, mert az már egy emelkedettebb kategória, amire nem biztos, hogy jelen pillanatban szükségünk van. Se neki, se nekem. Ezért inkább kordában tartottuk az érzéseinket és megmaradtunk ezen a szinten."

Alekosz úgy nyilatkozott, tovább lehetne lépni, de nem most, ez ugyanis nem alkalmas időpont erre. "A Való Világ által olyan színvonalú lányok állnak velem szóba, amilyenekről én mindig is álmodtam. Ezeket a lányokat én nem szeretném most visszautasítani" - magyarázta.

Tünde sem kell most

Persze ott van Tünde is - akivel öt évig kavartak, ebből pedig kettőt együtt is éltek -, aki egyből feltűnt a színen, miután Alekosz kiszabadult a villából. A korábbi hírek arról szóltak, hogy ismét együtt vannak, de a Velvetnek a görög már kicsit árnyaltabban fogalmazta meg a nő pozícióját. "Tünde az értelem, az érzelem, az öt év, az emlékek, a nosztalgia. Ha a jövőről van szó, mindenféleképp olyan típusú nőre alapoznék, mint amilyen Tünde. De hangsúlyozom, hogy nem most. Most van egy más kialakult helyzet is, ami nem kompatibilis történetesen azzal, szóval, nem lehet mit csinálni. Mindemellett tudom, hogy senkit sem lehet várakozásra ítéltetni, így őt sem. Most úgy néz ki, vár, de nem lehet tudni, mi lesz. Ez a helyzet nem egyszerű."

Alekosz egyébként nem próbálja fejtegetni azt, hogy a közönségtalálkozón miért tapadnak rá a szebbnél szebb csajok, az olyanok, akik korábban szóba sem álltak vele. "Nem azt mondom, hogy nem érdekel, mert érdekel, de inkább csak élvezem a helyzetet, a fejtegetést majd későbbre hagyom."