Te büdös alkoholista kurva, dögölj meg – erre kelt az elmúlt éjjelek egyikén Baukó VV Éva, akinek a napokban az egyik közösségi oldalon nyilvánosságra hozták a telefonszámát. Ugyan a volt villalakó leginkább pozitív hívásokat kapott, nagyon dühös, amiért kiadták az elérhetőségét, de nem gyanúsít vele senkit, és állítja, a Facebookra sem ő írta az üzenetet, amiben VV Bécit és Dükit vádolja.

A napokban közzétették az egyik Facebook-oldalon Baukó VV Éva telefonszámát, aki ezután nem győzte fogadni a hívásokat - számolt be a hírről a Blikk. „Mentünk volna fellépni pénteken, de előtte még átjött hozzám a barátnőm, mert meg akartam mutatni neki, hogy milyen jó kecót vettünk ki. Aztán egyszer csak elkezdett csörögni a telefonom. Százával kezdtek hívogatni, és elkezdték kérdezgetni tőlem, hogy velem beszélnek-e. Akkor mondta nekem az ember, akivel beszéltem, hogy egy facebookos oldalról szedte le. Először a Ricóét mondták, aztán a Dükiét, és Béci rajongói oldalát is emlegették” – vázolta a helyzetet a Velvetnek VV Éva, akit különösen felidegesített, hogy meg sem tudta nézni, hol tették közzé a számát, mert csak kedden kötötték be az internetet az új albérletében.

Csak néhányan szidták

VV Éva egyébként leginkább pozitív hívásokat kapott, kivételek persze akadtak. „Elfelejtettem lenémítani a telefonomat, és éjszaka felhívott valaki, hogy 'Te büdös alkoholista kurva, dögölj meg'. Ilyenek voltak azért, de a legtöbb pozitív volt. Egy idő után amúgy már nem is én vettem fel, hanem Ádám, meg a barátnőm, de akkor már többen bele sem szóltak” – mondta.

„Nyomoztatni kezdtem az ismerőseimmel, meg kérdezgettem azokat, akik hívtak, hogy honnan szedték a számomat” – magyarázta. A sokadik telefonáló után felhívta VV Gigit. „Azt mondta, nem tud erről semmit, és röhögött. Jó, el is hiszem, hogy nem ők voltak.” A történet itt még nem állt meg, röviddel ezután a következő bejegyzés került fel VV Éva hivatalos Facebook-oldalára: „Sziasztok! Képzeljétek, a Rácz tesók nagy haverja, Düki vagy ki kirakta a telszámomat, és most mindenki hívogat, annyira poénosra vettem most, hogy megosztom veletek, vagyis majd, de mondjuk én nem vok akkora tirpák, mint a Béci, csak Gigi tudta a számom, aki megadta a Bécikének, aki szerintem illuminált állapotban közzétette.”

Nem is ő hisztizett a Facebookon

A facebookos dühöngést Rácz Béla sem hagyta szó nélkül, másnap felhívta Baukó Évát. „Nagyon összevesztünk, pedig nem is én írtam ki az oldalamra, van vagy 3-4 adminja is a profilnak, ráadásul netem sem volt. Szerintem a húgom lehetett, de nem tudom, azóta még nem tudtam beszélni vele. Béci őrjöngött, hogy miért feltételezek ilyeneket, nem ők voltak, mire arra kértem, hogy még ha tévedek is, próbálja már meg leszedetni a rajongói oldaláról a számomat. De erre sem volt hajlandó” – magyarázta a bizonyítványát VV Éva, aki többször is hangsúlyozta, nem ő tette közzé az üzenetet. Azt viszont elismerte, valóban eldurrant már az agya néhány Facebook-kommenttől, és az is előfordult, hogy bazdmegekkel reagált. „Igen, bevállalom, tényleg bazdmegeztem már. Egy darabig tűr-tűr az ember, de aztán felmegy a pumpa. Én nem leszek mindig mindenkivel kedves. Ráadásul ezek az emberek általában Gigi meg Béci oldaláról jönnek át szidni engem, pedig az oldalam a rajongóimnak van."

Rácz VV Béla mindenesetre nemigen hiszi el, hogy nem VV Éva írta az üzenetet a Facebookra. „Persze, nyilván nem ő rakta ki. Érdekes, hogy ahogy ezt kiejtettem, rá tíz perccel már sehol sem volt a bejegyzés” – nyilatkozta a Velvetnek VV Béci, hozzátéve: nagyon feldühítette, hogy VV Éva a Facebook-oldalán sértegeti őt, a húgát, és a barátait. „Ha az én oldalamon lett volna fent, azonnal letöröltem volna, elhihetitek. De hadd ne nézegessem már végig az összes létező rajongói oldalt, hogy melyikre került fel” – mondta VV Béci, akit állítása szerint később felhívott VV Éva, és arra kérte, ne haragudjon rá, nem szeretne vele összeveszni.

Dükit veréssel fenyegették

VV Éva Facebook-bejegyzése után VV Béci zenésztársát, a szám kikerülésével ugyancsak megvádolt Dükit is megtalálták a volt villalakó rajongói. Az ázsiai popelőadó a Blikknek azt állította: VV Éva hívei veréssel fenyegetik a Facebookon, ami nem igazán jön be neki, ahogyan az sem, hogy a Kócos rontja a hírnevét. Düki azóta többször is kiírta az üzenőfalára, hogy nem ő tette közzé VV Éva telefonszámát, de mint azt a lapnak elmondta, még így is rengeteg üzenetet kap. Persze támogatói is akadnak, például Éder Krisztián SP, aki a Blikk információi szerint azzal segítette Dükit, hogy lesenkizte VV Évát.

Ki tette közzé VV Éva számát?

„Nem tudom, ő mit szólna ahhoz, ha kikerülne a telefonszáma. És az egész a Béciékhez köthető, bárhogy is nézem, mert valami rajongói oldalra került fel. Ráadásul nem értem, miért nyilatkozik ilyeneket rólam, nem is ismerjük egymás. Sszerintem amúgy sincs olyan, hogy egy ember senki legyen, mert szerintem minden ember valaki. Én sosem szidtam őt, nem tudom, miért dobálózik sárral.”