Bódi Sylvi nem utazgat annyit külföldre, mint ahogy az újságok írják, ősszel azonban tényleg elhagyja egy hónapra az otthonát és Olaszországba utazik nyelvet tanulni. Mivel szerinte ő Magyarország egyik legismertebb és legkeresettebb modellje, nem is érti, hogy merülhet fel, hogy miből finanszírozza az útjait, hiszen reklámszerződései vannak és cégeknek az arca – hátha egyszer látjuk is egy plakáton. A magánélete továbbra is tabu, bár azért néha abba is betekintést enged, például, amikor meztelenül fotózkodik a macskájával.

„Jaj, igen, a cuki Zsombi! Hogy miért tettem ki ilyen fotót? Hát miért ne? A Facebookot alapvetően nem csak arra használom, hogy cégeket reklámozzak rajta, ahogy sokan teszik. Ez egy rajongói oldal, úgy gondoltam, kicsit a privát szférámat is megosztom azokkal az emberekkel, akik engem kedvelnek, lájkolnak a Facebookon, Zsombi pedig szerintem hihetetlen forma, imádja a kamerát. Ez egy intimebb pillanat volt, de miért ne raknám ki, semmi extra nincs rajta, a hátamon fekszik a macska, ennyi” – indoklta meg a Velvetnek Bódi, miért is meztelenkedett macskájával.

Egy hónap olaszozás jön

A modell hat éve van két macskája, őket az utazások idejére otthon hagyja – bár közel sem hagyja el annyiszor Magyarországot, mint ahogy a lapok sugallják. „Ha esetleg nem vagyok itthon, egy nagyon jó barátom költözik hozzám és ő vigyáz rájuk. De annyit nem vagyok úton, mint amennyit az újságokban látok, hosszabb időre nem szoktam elmenni. Egyetlen hosszabb idő volt, tavaly december-január, két és fél hónap volt, amikor a CKM-et fotóztuk Amerikában. Akkor úgy döntöttem, hogy kint maradok és nyelvet tanulok."

"Ezt most szeretném az olasszal is megtenni. Már régóta tanulok olaszul, és most kitaláltam, hogy ki fogok egy hónapra költözni. Nyelviskolába fogok járni, ahol egyedüli magyarként rá vagyok kényszerítve az olasz beszédre. Nincs pasi a háttérben, semmi nincs, egy dolog van: imádom az olasz nyelvet, szerintem passzol a karakteremhez” – osztotta meg velünk Bódi, akinek több konkrét – vagy legalábbis publikus – terve nincs őszre, de pár reklámkampányról már tud nyilatkozni: „Egy körömmatricás cégnek leszek az arca, (Dukai) Reginával együtt, egy másik céggel pedig szemszépségversenyt csinálunk, nomeg készülök a Sugarbird bemutatóra”.

Nem kell neki luxusút

A modell kérdésünkre arra is kitért, miből van pénze utazni: „Néha elgondolkozom azon, hogy gyakorlatilag Magyarország egyik legismertebb és legkeresettebb modellje vagyok, ezt nem szeretem magamról mondani, de miért kérdés az, hogy miből élünk? Folyamatos reklámszerződéseim vannak, cégeknek vagyok az arca, többek között egy utazási irodának, amely jelentősen csökkenti az utazással kapcsolatos kiadásimat, a Sugarbird jól megy, ott az iskolám, ami most külföldre fog költözni, Londonba. Hülyén érzem magam, ha megkérdezik, hogy miből finanszírozom magam! Ha elmegyek nyaralni, nem luxusutakra megyek. Én az egyszerű helyeket kedvelem. Lehet, hogy elmegyek Balira, de akkor kempingben lakom, egy hatezer forintos szálláson. Csak Baliról mindenki a luxusra asszociál."

"Ez a dubajozás is fantasztikus hír volt, tök érdekes, nem vagyunk semmilyen listán rajta, mindenkit kihallgattak, akit kellett, érdekes, engem miért nem? Én ehhez már nem akarok semmit hozzáfűzni” – háborgott Bódi, aki kilencszer ünnepelte meg harmincadik születésnapját (utoljára egy beach-partyn), de többször már nem fogja.