Bár a Ballantine's Bikinichicks Party meghívójában arra kérték a vendégeket, hogy érkezzenek strandruhában, mivel az időjárás kommandónk viszontagságos balatoni útja óta sem fordult jobbra, az eseményen igen kevés volt a csupasz bőrfelület, főleg, ami a férfiakat illeti. Ez persze nem riasztott el minket (sőt!) attól, hogy ne csináljunk egy trendösszeállítást arról, hogy az esemény híres vagy ismertebb férfivendégei hogyan öltöznek fel egy nyári bulira, ahol bármikor a nyakukba szakadhat az ég.

Éden Dani

A Viasat3 valósághsowjának szereplője egy igen feltűnő színű kabátban érkezett meg az eseményre, de sajnos ezt eltüntette, mielőtt lefotózhattuk volna. A férfiasan borostás Éden Dani öltözéke egyébként kitűnően példázza, hogy pontosan hogyan is oldotta meg a fentebb említett feladatot az eseményre hivatalos férfiak nagy része, igaz, azért a fürdőnadrág madzagja másnak nem igazán lógott ki a nadrágjából. A sötét alaptónusú összeállítás egyhangúságát egyedül a világos Converse cipő töri meg, dehát a férfidivat soha nem a tarkaságról szólt.

 

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán divattervezőt nem volt nehéz észrevenni, amikor megérkezett. Amint közelebb ért hozzánk, egyúttal az is nyilvánvalóvá vált, hogy szívesen hordja a saját nevével fémjelzett cuccokat, amiben végül is semmi kivetnivaló nincs, számos designer készít olyan ruhákat, amelyek tökéletesen passzolnak az öltözködési stílusához, és persze a kellő reklámértékről sem szabad megfeledkezni. A napszemüveget ugyan nem értjük, mert ugyan az eső éppen nem esett, de igen felhős volt az ég, és amire igazán belendült a buli, be is sötétedett. A csizma azonban nem volt rossz választás, kellemes kivétel volt a sportcipő-dömping közepette.

 

Kedves Ferenc

Az összeállításunkban szereplő ismert férfiak közül egyedül Debreczeni Zita volt barátja vette egy leheletnyit elegánsabbra a figurát: jó, a sportcipőt és a farmert ő sem hanyagolta, de a fehér ing azért valamennyire ellensúlyozta a lezserséget. Sajnos azt nem láttuk, hogy a karján heverő bőrkabát hogy állhatott rajta. Azt sem tudtuk meg, hogyan is érintette, hogy az eseményen korábbi volt barátnője, Bódi Sylvi is részt vett, az viszont biztos, hogy annyira nem unatkozhatott, hiszen mindig akadt beszélgetőpartnere.

 

Lakatos Márk

Mondhatnánk, hogy akasztják a hóhért, hiszen az Éden Hotel és oly sok más műsor stylistja is bekerült a felsorolásunkba. Lakatos Márk ezúttal jóval visszafogottabban öltözött fel, mint azt a Comet-gálán tette, de azért apró trükkök most is voltak: nézzék csak meg közelebbről a zakójának gallérját! A hipster kalaphoz és szemüveghez egy nagyméretű, terepmintás táska is dukált, ugyanis ilyen kiegészítőket már nem csak a nők hordhatnak, ezt a luxusmárkák is jól tudják. Mivel Lakatos Márknak az este folyamán igen sok dolga volt - két divatshowt is le kellett bonyolítania-, szemmel láthatóan fontos szerepet játszott a kényelem is, lásd cipő.

 

Talmácsi Gábor

Nem gondoltuk volna, hogy a motorversenyzővel is találkozunk az eseményen, de mégis így lett, hiszen Talmácsi Gábor volt az, aki a közönség színe elé fuvarozta az este egyik főszereplőjét, Bódi Sylvit, aki amellett, hogy sokadjára is megünnepelte születésnapját, wakeboard-bemutatót is tartott. Talmácsi Gábor sokáig álldogált motorja mellett, hiszen nyilvánvalóan mindenki a legfontosabb kiegészítőjével szerette volna lefotózni. Akárcsak oly sokan, a versenyző is úgy látta, hogy a farmer, a sportcipő és a fekete felsőrész megfelelő öltözet egy borongós, esti beach partyhoz. Jó, az ő összeállítása annyiban különbözött a többiekétől, hogy fekete pólóját diszkréten díszítette pár felvarró a szponzoroktól.

 

Várudvari „VV” Jerzy

Bár főként az Éden Hotel szereplői képviselték a honi celebeket, azért az RTL Klub valóságshowja is képviseltette magát az eseményen, sőt, amint VV Jerzy megjelent a színen, ő lett az, akivel mindenki szeretett volna váltani pár szót vagy készíteni egy-két képet. A most már lengyel állampolgársággal is büszkélkedő realitysztár sem találta fel a spanyolviaszt: ő is maradt a farmer – tornacipő – ing/póló szentháromságnál, illetve a fekete színnél. Igaz, az ő nadrágja combban mintha kicsit jobban feszült volna, mint a többieké.

Szavazzanak!

Ki a legjobban öltözött?

És most önön a sor, kattintson valamelyik fotóra, lapozza végig a galériát, majd döntse el, hogy a felsorolt hírességek közül ön szerint ki öltözött fel a legjobban. Vajon a saját kreációit viselő Herczeg Zoltán, a szponzorokat csak leheletnyit megidéző Talmácsi Gábor a tuti befutó, vagy Lakatos Márk kenterbe veri őket a legújabb divatnak megfelelő kiegészítőivel?