Boldog, kiegyensúlyozott, de nem modell, hanem műsorvezető-színésznő. A pasizást sem hajtja, munkák elé sem megy, őt mindig minden megtalálja. Azért nem haragszik, hogy pénzéhes nőnek tartják, de ha az anyaságát éri kritika, akkor bizony fellázad.

Bálint Antónia - aki, jobb, ha tudják, nem modell, hanem színész-műsorvezető, legalább is szerinte - újra képernyős lesz, de munkájáról egyelőre nem sokat árulhat el, így csak annyit osztott meg a Velvettel, hogy az új feladat miatt jóval több elfoglaltsága lesz, de a napirendjét azért nem borítja fel teljesen. "Nem cáfolom a hírt, de nem mondhatok még semmit" - kezdte. „Nagyon vártam már, hogy újra kamera elé állhassak. Volt idő, amikor azt gondoltam, hogy engem tökéletesen kielégít az anyaság, és nem fog hiányozni a színpad, de ez idővel elmúlt."

Vezető beosztásban dolgozik

Az ex-szépségkirálynőnek nem ez az egyetlen megélhetési forrása, a közelmúltban ugyanis egy network marketing cégnél kezdett dolgozni, ahol rövid úton vezető beosztásba került. „Az egészségmegőrzés terültén dolgozom, az emberiség megmentésén munkálkodunk, ez más, mint a tévézés meg a média. Szerencsém, hogy az ismertségem révén könnyebben fel tudom kelteni az emberek figyelmét. Most kezdek belejönni ebbe a szerepbe, mert ha a jó dolgok után megyünk, az jó érzéssel tölti el a lelkem. Az egészség meg a pénz az, amiből a legkevesebb van az embereknek, és ahol dolgozom, ott mindkettőt elő tudjuk teremteni, ez fantasztikus érzés” – mondta Bálint, aki bevallása szerint mindig is a saját lábán állt.

Aztán elmesélte, néha még előforul vele, hogy előítélettel közelednek felé az emberek. „De hány volt szépségkirálynőnknek van három diplomája? Negyvenkét éves vagyok, hol van már az a húszéves lány, aki megnyerte azt a versenyt? Nem hiszem, hogy szégyellnem kéne a múltam, de hol van az leírva, hogy aki koronát kap a fejére, az mind hülye? Nem szeretem, ha leszépségkirálynőznek, de leginkább csak azért, mert az már nagyon régen volt.”

Így hát lelkesen vetette bele magát ebbe a munkába, mert neki fontos, hogy a testsúlycsökkentés iparágában egészséges, jó dolgokhoz adja a nevét. „Ez végre egy Magyarországról induló dolog, amit nemzetközi piacra is szánunk, és jó esélyeink vannak, hiszen tényleg fantasztikus az, amit az embereknél el tudunk érni. A magyar találmányokat mindig kiviszik külföldre, ez végre egy olyan innováció, amivel a magyar emberek, itt Magyarországon tunak pénzt keresni" - magyarázta.

Való világ Bálint Antónia-módra

Mindezek mellett persze továbbra is építgeti színészi karrierjét, amiről csak kevesen tudnak, pedig állítólag már nyolcéves kora óta játszik különböző szerepeket kamera előtt vagy színpadon. „Októberben kezdjük az Özvegyek klánja című vígjáték felújító próbáit, aztán meg még jönnek az új darabok. Soha nem erőltettem a szereplést, mégis mindig megtalálnak ezek a feladatok. Szülés után ugyan kiestem a körforgásból, de most, hogy végre magam mögött hagytam a problémáimat, úja megtalált ez a szerepkör. Az elmúlt néhány év egyáltalán nem volt könnyű időszak, örülök, hogy lassan sikerül visszatalálnom a való világba.”

Nincs tüske, és a gyereknek kell az apja

A nehéz időszak alatt a volt élettársa körül kialakult mizériára céloz, hiszen lánya apját csalás és sikkasztás miatt ültették le. Ha ha ez még nem lenne elég, Földesi-Szabó László új élettársa is furcsa dolgokat vágott a fejéhez, de Bálint Antónia már ezen is túltette magát, nem nagyon akar a múlton rágódni, azt viszont továbbra sem érti, hogy miért lett ő az első számú közellenség.

„Nem tudom, miért indítottak hajtóvadaszatot ellenem, nem értem, én nem szoktam bántani senkit, senkit nem hívogatok, nem ismerem ezt a stílust, és tényleg nem tudom, miért írogatott az a hölgy egy számára vadidegen embernek. Azt sem tudom, miért nyilatkozik olyat, ami nem igaz, én egy őszinte ember vagyok, nem találok ki sztorikat. Eddig is csak azért reagáltam, mert senkitől nem tűröm el, hogy kritizáljon mint anyát. De most ennek is vége, nem akarom újra elővenni, örülök, hogy lezárult ez a dolog.”

Volt élettársára annak ellenére sem haragszik, hogy pénzéhes nőnek állította be egy kiszivárgott levélben, sőt, közös lányuk miatt szeretné, ha jóban lennének, hiszen a gyereknek szüksége van az apjára. „Mindenhez két ember kell, és persze belátom, hogy amíg együtt voltunk, én is követtem el hibákat, ezért nincs is bennem tüske. Tudom, hogy hol volt a probléma, de természetesen amikor nyakig benne vagyok, akkor nehezebb. Az embernek ki kell lépni, és kívülről nézni a dolgokat. Én azt csinálom, hogy inkább a mindennapjaimmal foglalkozom, mert felesleges a múlton rágódni. Az a fontos, hogy mi Babikával boldogok és egészségesek vagyunk, jól érezzük magunkat együtt, örülünk annak, ha ennél többet kapunk az élettől, de nem várunk el semmit" - hát így.