Ugrásszerűen nőtt a rajongótábora a kubainak azóta, amióta kiesett a VV5-ből. Cristofel úgy véli, Csaba győzelmének oka mindössze annyi, hogy a nézők biztosak voltak a pöcshimbáló előnyében, ezért nem küldtek rá annyi szavazatot. A játékos bizakodó, színész vagy műsorvezető szeretne lenni, és megvárja Veronikát is, stikában sem fog félredugni.

„Senki nem számított a kiesésemre és úgy érzem, a szellemem még mindig a villában van, a kupolában” – magyarázta a Velvetnek Cristofel, akivel kapcsolatban vasárnap este döntöttek úgy a nézők, hogy nem akarják többé a pöcslóbálását nézni a képernyőn. A tizennyolc éves játékos még most sem érti, hogyan történhetett ez meg: „Sokan szerintem azt gondolták, én vezetek a párbajban és én megyek vissza, ezért csesztek a fejemre. Most, hogy már látom, mennyi a rajongómakik száma a kiszavazásom óta folyamatosan nő – úgy gondolom, ha minden második ember szavazott volna közülük, biztosan én mentem volna vissza, szóval ez nagyon rossz érzés.”

A népszerűségi lista élén áll

Cristofel úgy véli, ő egy megosztó személyiség, a kifejezést pedig el is magyarázta: „Ez azt jelenti, hogy sokan szeretnek, és sokan utálnak. De szerintem sokkal többen szeretnek, mint utálnak, hiszen én állok most a népszerűségi lista élén. A második helyezettnek, Seherezádénak tízezerrel kevesebb rajongója van” – tette hozzá, népszerűségét pedig azzal indokolta, hogy a villában 24 órából 18-at dolgozott, és nem ingyenélősködött, hanem igenis letett valamit az asztalra. „Én ilyen vagyok, egy elmebeteg, egy bohóc, és nem játszom meg magam. Mindezek mellett én tudok normális lenni, és aranyos is. Több személyiség van bennem, ami nagyon jó.”

A saját magát kubai csődörként aposztrofáló fiú állítása szerint kiesése óta sorra jönnek számára a felkérések, két nap alatt tizenegyen keresték meg, és már külföldről is kapott leveleket. „Szeretném kihasználni a lehetőségeket, szeretnék színész lenni, reklámokban szerepelni és a műsorvezetés is érdekel” – sorolta fel, mi mindent szeretne kipróbálni, kihasználva az ismeretséget.

Stikában sem dug félre

Veronikával való kapcsolatáról úgy nyilatkozott, bár folyamatosan érik különböző ingerek, még „stikában sem fogja megcsalni a lányt”. „Én nem fogom őt elfelejteni. Rá fogok gondolni egész nap. Úgy gondolom, hogy most már én kezdek szerelmes lenni belé, ő pedig kezd kiszeretni belőlem, de azt nem hiszem, hogy komolyan gondolta, amit mondott a tévében, vagyis, hogy ennyi volt a kapcsolatunknak. Minden álmom az lenne, hogy még egyszer felkelhessek a villában mellette.”