A várandós színésznő sosem ígérte, hogy hollywoodi sztár lesz, de nagyon sokat tanult kint, és most végre erről is van ideje írni. Persze még nem tudja, hogy kiadja-e. A terhesség egy igazi csoda számára, és bár már nem sok van belőle, gyerekruhákat még nem vettek, mert babonásak.

A várandós Dobó Katát menő kismamaboltba citálta a hot! magazin, hogy aztán ott hosszasan mesélhessen arról a különlegesen áldott állapotról, amit éppen megél. A színésznő a hatodik hónap körül járhat, és mint minden celebnek, neki is egy csoda az egész terhesség. A miniszter egykori szeretője a hetilappal megosztotta, Áron vagy Sára/Liza lesz a kicsi, akinek a nemét még mindig nem tudják, de élettársával, Gulyás Leventével nem is igen görcsölnek rajta.

Kettejük szerelmére 2008-ban derült fény, az akkor még nős zenei szerkesztő a békéscsabai színházban talált rá Dobó Katára, vagy fordítva, mindenestre a kapcsolatot három év után most szentesítik, ha friggyel egyelőre nem is, de egy közös gyerekkel mindenképp.

Így írtok ti

Az elmúlt hónapokban amúgy hat kilót hízott Andy Vajna volt szerelme, aki úgy véli, mindent, amit el akart, el is ért Hollywoodban, sosem ígérte (nem is ígérhette), hogy hollywoodi sztár lesz - és nem is lett. Legújabb hobbija a gyerekszoba tervezgetése mellett az írás, mindent leír, ami régebben, és ami mostanában történik vele. Nyilván átmegy a metamorfózison, hiszen színpadon jelenleg nem játszik. Dobó az első trimeszterben bekövetkezett hangulatváltozások miatt kattant rá, hogy kiírja magából az érzéseit, de azt még nem tudja, hogy könyv formában kiadja-e majd.

A gyerekruhákon nem izgatja magát, bízik abban, hogy a húgától megörökölt darabokjók lesznek, hiszen a gyerek úgyis gyorsan nő, ráadásul a szülésig nem is vesznek neki semmit babonából. Ugyan elkacérkodott a gondolattal, hogy otthon szüli meg gyermekét, most mégis inkább a hagyományos megoldásra hajlik, szeretné, ha a szülés természetes úton, kórházban történne, bár sokan jósolnak neki császárt.

Elemi ösztön

A nagyon őszinte interjúban arra is kitért, hogy apás szülést szeretne, és azt is megemlítette, hogy aggodalmaskodóbbnak érzi magát, amióta gyereket vár, ami amúgy csodálatos, naná. Heti kétszer terhesjógára jár, ami nagyban megkönnyítheti a szülést, na nem mintha tartana tőle, hiszen úgy gondolja, minden nőben megvan a szülési ösztön, így ezt ő sem fogja elhibázni.