A VV5 vasárnap kiesett játékosa nem haragszik Eszterre, csak nem tartja becsületesnek, hogy az ügyvédnő lejáratta az egész ország előtt. Rajta kívül még Veronikában és Péterben csalódott, utóbbi szerinte azért ilyen kétszínű, mert félti a seggét. Shadi a Velvetnek bevallotta, valóban tetszik neki Dya, bár a kinti életben még két lány áll közel hozzá, így a playmate a harmadik helyre szorult.

"Nem vagyok dühös, nem is voltam az, csak nem tartottam – és most sem tartom – becsületes eszköznek, hogy Eszter nem önmagát fényezve akart visszajutni a villába, hanem engem szapulva és lejáratva" – osztotta meg véleményét a vasárnap esti VV5-ös párbajról Shadi, aki alulmaradt az ügyvédnővel szemben, így aznap számára véget is ért a játék.

Péteren megdöbbent kint

"Szerencsére nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, sokan nem értik ezt a nagy százalékkülönbséget. Eszter ment vissza, majd a nézők is rájönnek, hogy milyen" – utalt az arab származású exvillalakó arra, hogy ellenfele szerinte kétszínű. Mindemellett megjegyezte, vérvonalát tekintve mindenki számára erősebb érzelmeket válthatott ki az az emberekből, hogy Eszter a nőkkel szembeni tiszteletlenségét – szerinte mint valótlan állítást - használta ütőkártyaként, pedig ő Magyarországon született és ebben a szellemben is nevelkedett fel.

Shadi nemcsak az ügyvédnőben, hanem Péterben és Veronikában is csalódott, igaz, utóbbiakkal kapcsolatban már csak a kinti visszajelzések alapján. "Bent is voltak ellenérzéseim, aztán amióta kijöttem a villából, be is bizonyosodott, hogy nem véletlenül. Petin megdöbbentem. Szemtől szembe teljesen másképp viselkedett velem, mint a hátam mögött, de úgy gondolom, féltette a seggét, tartott attól, hogy kiviszem párbajozni. Ha én kaptam volna a legtöbb jelet a kiválasztásnál, vagy Annamarit vagy őt vittem volna ki, és abszolút érzelmi alapon. A jelemet is így adtam mindig, és a játékot is úgy játszottam."

Tényleg bejött neki Dya

A kiesett játékos elmondta, Csaba állt hozzá a legközelebb, Dya pedig valóban bejött neki nőként. "Nekem tényleg tetszett Dya, nem taktikai megfontolásból barátkoztam vele. Nem akartam egyből lerohanni, úgyhogy először csak felmértem a terepet, mert azt már tudtam, hogy azt nem nagyon szereti, ha nyomulnak rá. Később megtudtam, hogy mély érzései vannak egy villán kívüli fiú iránt, de még akkor sem adtam fel, gondoltam, az idő majd nekem dolgozik. Aztán kiderült, hogy a magasabb pasikat szereti, és igazából nem is vagyok a zsánere – ez ellen meg már nem lehetett mit tenni. Most, hogy kijöttem, találkozunk majd és beszélgetünk, persze nem feltétlenül olyan dolgokról, hogy összejövünk" – tette hozzá Shadi, akihez a játék kezdete előtt két lány is közel állt, így most Dya a harmadik helyre szorult a ranglistán.