Ismét VV Eszter kapta a legtöbb voksot a kiválasztáson, így megint ő nevezhet meg valakit szerdán, akivel párbajozna. Valószínűleg Shadi lesz az, akit alighanem kint is hagy. Mert ez mostanában így megyen.

Megint VV Eszter kapta a legtöbb szavazatot, szám szerint ötöt a VV5 harmadik kiválasztásán, így ismét rá vár az öröm, hogy szerdán megnevezzen valakit, akit nagyon rühell, és magával vigye párbajozni. Ha az eddigieket áttekintjük, szerdán fog eldőlni, hogy ki hagyja el a játékot, mert az eddig megjelöltek kivétel nélkül kint hagyták párbajtársukat: Csaba Cristofelt, ő maga pedig múltkor Dyát.

Az eredményen annyira nem lepődtünk meg, mert a kiválasztás előtt mindezt lezsírozta Péterrel és Attilával. Azért az élő műsorban elég jól hozta a szegény, meg nem értett, kiközösített nő szerepét, van még mit tanulnunk. Az összefoglalóban látott összeesküvések alapján Shadit fogja kihívni, de mindez csak szerdán derül ki.

Más

A játékosok korábban piros kartonszíveket osztogattak egymásnak: Gergő például Seherezádénak, mert szereti, csak nem úgy, Attila Kingucinak, mert csak, Veronika pedig magányosnak érezte magát, ezért nem adta senkinek, mondván, senki nem áll hozzá közel, csak egy-két ember, de abból nem enged. Ennél ostobábbnak csak akkor tűnt a műsorban, amikor Attila arról győzködte, hogy "Cristofel egy degenerált barom", akivel nem kéne foglalkoznia. Majd hozzátette: "egy ilyen játékban a kiesett játékos után epekedni szánalmas", hiszen azt nem mondhatta, hogy ezen a bolygón egy ilyen férfinek látszó tárgy után epekedni szánalmas. "Debbiztooooos?" - kérdezett vissza a meztelencsiga-ajkú lény.

A szívküldi után azt is megbeszélték, hogy ki mit utál a másikban. Nagyon vártuk, hátha egymásnak ugranak, de ez nem történt meg, csak Vera nyafogott, hogy neki miért szólnak be, hát ő azt a szívére veszi, hiszen érzékeny lelkű. (Vera, csukd be a szád és ne szívd mellre.) Valószínűleg arra reagált ezzel, hogy Halálos Tekintetű Annamária szerint nyomorék, és úgy néz ki, mint egy transzvesztita.

Balázs pedig kimondta mindannyiunk gondolatát, és megkérdezte a játékosoktól, hogy úgy mégis mi a jóistenért él ilyen ordenáré kuplerájban ennyi felnőtt ember. Választ nem kapott, mindenki csak nézett, mint a maszturbáláson kapott tinédzserek. Brutális Homlokú Kinga pedig kérésre beszámolt arról, hogy cseppet kiakadt, amikor a múlt heti párbaj után nem Dyus ment vissza a villába - ha valaki erre nem emlékezne, annak szeretettel ajánljuk  az alábbi gifet, amelyet kedves olvasónk, Gab küldött. Köszi!

A legfontosabb pedig

Tegnap képaláírás-kontesztet hirdettünk, amelyre SQS inkább egy képet küldött. Igaza volt, nyerítve röhögtünk fel, köszönjük. Az alábbi képen egyébként VV Seherezádé látható, az imígyen összművészetivé vált versenyre pedig még mindig várjuk a megfejtéseket. Ide.