Exneje, Erzsébet nagyjából húszmillió forintot követel rajta, de legalább hivatalosan is elvált Komár László. Ötödszörre már nem nősülne, annál is inkább, mert ismét együtt él harmadik exfeleségével, akit élete szerelmének tart.

"Küszködtünk, mint vemhes tehén a jégen" - mondta Komár László a válásával kapcsolatban Hajdú Péternek a Frizbi forgatásán. A táncdalénekes kétévnyi huzavona után, december elsején vált el Karolina nevű kislánya édesanyjától, Erzsébettől, de a procedúra még nem zárult le, volt neje körülbelül húszmillió forintot követel tőle. "A törvényadta lehetőségeken belül mindent kihasznál, hogy kiforgasson a vagyonomból" - árulta el az énekes a forgatás után a Velvetnek, hozzátéve, hogy ugyan boldog kapcsolatnak indult, de egykori feleségét mára csak a pénz motiválja, és tudatosan építette fel az ő tönkretételét.

Vannak nála nagyobb barmok is

"Nem én vagyok az egyetlen fasz a világtörténelemben, aki így járt, sőt, vannak nálam nagyobb barmok is, akiknél az a pénz, amit Erzsébet megpróbál legombolni rólam, csak törökmézre elég" - tette hozzá, majd kifejtette: amíg van miből, nagyon szívesen fizeti a havi nyolcvanezres gyerektartást, hiszen a gyerekéről van szó, de ha neadjisten valami történik vele, akkor nem tudja, mi lesz.

"Van egy mondásom: fel a fejjel, amíg van" - válaszolta Komár arra a kérdésre, hogy fel lehet-e állni ennyi idősen egy ilyen helyzetből. "A végén már teljesen kívülhelyeztem magam az egész hercehurcán, így történhetett meg, hogy nem mentem rá teljesen." Komár Hajdú Péternek azért elárulta: nem él egyedül, hiszen visszaköltözött élete nagy szerelméhez, harmadik feleségéhez, Krisztinához, akit könyvében (Táncoló fekete lakkcipők) élete párjának nevez.

A hrmadik exnejében találta meg élete párját

A nemrégiben életműdíjjal jutalmazott Komár szerint karrierje során nagyon sokat segített neki Krisztina, és Hajdúnak egy hosszú, ezoteriával mélyen átitatott körmondatban ki is fejtette, hogy születésünkkel nagyjából egy időben megszületik életünk párja is, és nekünk kell őt megtalálni - hát neki sikerült.

Ebből ugye az következik, hogy legfrissebb exfelesége, Erzsébet nem volt élete párja, és egy idő után már csak a közös gyerekük tartotta őket együtt. "A harmincegy év korkülönbség miatt az ágyban tökéletes volt a kapcsolat, de teljesen más világ voltunk" - mondta az énekes a forgatáson, aki a hírek szerint a különköltözés után még azért vissza-visszajárt exfeleségéhez egy-egy éjszakára.

"Más a rezgéshelyünk: ő ebből a szempontból sokkal alacsonyabban van, mint én, majdnem sátáni szinten" - fejtegette Komár Hajdúnak, aki sajnos belefojtotta a szót, ezért az énekes nem juthatott a gondolatmenete végére, ami nagyon sajnálunk, tényleg. Lánya, Karolina kapcsán viszont megint belehúzott az ezoteriába, hiszen "amikor megszületünk, mi döntjük el, hogy kihez jövünk le, hogy mi lesz belőlünk és mi választjuk ki a szüleinket is. Karolina minket választott, ezzel pedig élni kell."

Mérsékelten szenvedélyes

Annak ellenére, hogy Komár boldogan él ötvennyolc éves harmadik exfeleségével, nem tervezi, hogy újra elvenné Krisztinát, ettől még, persze, bármi megtörténhet. Kapcsolatuk régi fénye a szenvedély múlásával megkopott, de még mindig a legjobb barátok, és az énekes emlékezetes swechati balhéja után is Krisztina ment érte. "Az a titkunk, hogy nem vagyunk mindig együtt: ha valamelyikünk egy három-négynapos egyedüllétre vágyik, problémamentesen megoldható" - mondta a Velvetnek Komár, aki saját bevallása szerint boldog és elégedett.