A megasztáros egy vidám dalon dolgozik a magyarországi válogatóra, de nemcsak ő készül a 2012-es Eurovíziós Dalfesztiválra, többek között Kökény Attila, Kállay-Saunders András, Caramel és Tóth Gabi is megméretteti magát. A bruttó 200 ezerért fellépő énekesnőnek van, hogy heti nyolc fellépés is becsúszik.

A 2010-es Megasztár győztese múlt héten vendége volt az Esküdj! című műsornak (korábban pedig az Összeesküvők rezidenciáján tanította énekelni a játékosokat), ahol elárulta, már javában dolgoznak azon, hogy ő képviselhesse Magyarországot az azerbajdzsáni Eurovíziós Dalfesztiválon.

Megy a szekér

"Túl sok mindent erről még nem tudok mondani, mert még nincs kész a dal - ami egyébként egy vidám dal lesz -, de dolgozunk rajta, és remélem, hogy nagyon jó lesz" - nyilatkozta a Velvetnek Tolvai Renáta. "December 20-áig kell elkészülni, és akkor már le is kell adni a végeredményt. Rajtam kívül persze még sokan készülnek a magyarországi válogatóra, például Kökény Attila, Kállay-Saunders András, Caramel és Tóth Gabi."

Az énekesnő sokakkal szemben azt mondja, hogy ami a megélhetést illeti, nincs oka panaszra, hiszen van olyan hét, hogy akár nyolc fellépés is becsúszik (egy fellépés pedig cirka bruttó kétszázezer), és tudomása szerint a Megasztár tavalyi szériájából még Kökény Attila az, aki hasonló számú megkereséssel büszkélkedhet. "De természetesen a többiek is sikeres énekesek lettek, nekik is megy a szekér rendesen" - tette hozzá Tolvai.

Összeköltözés és duett

Bár a megasztáros az a fajta közéleti személyiség, aki nem a magánéletével szeret a sajtóban szerepelni - sőt, kifejezetten kerüli a bulvárt -, hanem leginkább szakmai sikereivel kapcsolatban, a Velvetnek elmondta, kapcsolata Kállay-Saunders Andrással mostanra annyira elmélyült, hogy már az összeköltözést tervezik. Ráadásul nem az énekesnő tavaly megnyert lakásába bútoroznak össze, hanem a belvárosban keresnek egy mindkettőjük számára megfelelő ingatlant. És természetesen a félvér énekessel is készülőben van egy duett, ami már a harmadik lesz Tolvai repertoárjában.