Nem a kiesésén, hanem a százalékkülönbségen döbbent le Veronika hétfőn, amikor kiderült, hogy nem mehet vissza a Való világ villájába. A minigeronazzot csak az vigasztalja most, hogy kint megtudhatta, ellensége, Vera korábban pornózott. Cristofellel még nem ültek le beszélgetni, de a héten erre is kerítenek sort. Még az is lehet, hogy ott folytatják, ahol abbahagyták.

Mérhetetlen döbbenetet lehetett felfedezni VV Veronika arcán, amikor hétfő este kiderült, a nézők szavazatai alapján neki kell távoznia a Való világ kamerái elől. A Velvetnek elmondta, nem a kiesésén lepődött meg - mert az abszolút benne volt a pakliban –, hanem a százalékkülönbségen. "Ez akkora különbség volt, mint még soha, és ez nagyon durva. Hogy ennek mi lehet az oka, arról fogalmam sincs" – magyarázta Veronika, aki szerint ellenfele, Csaba egy unalmas alak, senkiből nem vált ki különösebb dolgokat, és nem is csinál bent semmit. "Szinte hangját nem hallottam. Mintha nem is lenne a villában."

Senkibe nem szerelmes

Alekosz exe rögtön a műsor után összefutott expasijával, Cristofellel, de csak a kulisszák mögött váltottak pár szót, még nem ültek le beszélgetni. "Szakítottam Cristofellel és ő utána kezdett el csajozgatni, így ezek a dolgok nem minősülnek megcsalásnak" – mondta a kiesett játékos. "Most ott tart a dolog, hogy megbeszéltünk egy randit, elvisz engem vacsorázni, ahol átbeszéltük a dolgainkat és majd meglátjuk, mi lesz ebből. Szeretem őt nagyon, de nem vagyok szerelmes."

Veronika elmondta, Péter is nagyon közel áll hozzá, de teljesen másképp, mint a kubai: "Nagyon tetszett és jól esett, hogy udvarol, az embernek szüksége van erre, főleg egy olyan környezetben, ahol be van zárva és főleg nekem, aki szeretethiányos. Aztán megtudtam, hogy ő engem az elején csak le akart fektetni. Akkor kezdtem el vele cicázni, és végül nagyon megszeretett, úgyhogy elértem a célomat. Gondoltam, búcsúüzenetként is olyan szúrok oda neki, ami kicsit megzavarja, ez egy gonoszkodás volt, persze mindezek mellett én is nagyon szeretem őt."

Vera pornója a vigasz

A 20 éves csaj jelenlegi vigasza a hír, miszerint legfőbb ellensége, Vera pornózott korábban: "Konkrétan már ezért az infóért megéri kint lenni, már emiatt sem bánkódok azért, mert kiestem. Ez annyira vicces, nagyon jót röhögtem. Vele kapcsolatban ez hatalmas elégtétel ez nekem, hiszen pont ő az, aki mindenkit leribizli gizizik és elhord mindennek. Verában azt utáltam a legjobban, hogy nagyon sokszor alaptalanul köt bele a másikba,és kiforgatja mások szavait. Az előadásmódját meg ne is említsük" – magyarázta Veronika, aki Velvettől tudta meg, hogy valaki bugyis fotókkal szeretné lejáratni, és azzal az állításal, hogy prostituáltként dolgozott."

"Az tény, hogy mindenféle fotók készülnek rólam – soha nem is mondtam, hogy egy szent vagyok. De prostituált soha nem voltam és nem is szándékozok az lenni. Nem lepődöm meg ezen egyébként, az Alekosz show után is voltak olyanok, akik ilyenekkel támadtak. Ezen már csak nevetni tudok, mert ha felveszem magamra, azzal csak saját magamat csinálom ki."