A rádiós-tévés műsorvezető boldog, amiért kis csatornán vezetheti talkshow-ját, mert így nem piszkálják, ráadásul a kis adókat egyre jobban tolják. Hamarosan újra rádiózni fog, ettől boldog, egyébként meg nem féltékeny senkire, és a konkurenciát sem szidja.

Lovász László a Prizma tévén vezeti saját, Light Night című talkshow-ját, és igazán jól érzi magát a helyén, mert itt legalább azt csinálhat, amit akar. „Nem tudhatjuk, meddig tart a műsorunk, hogy lesz-e jövőre, vagy megszüntetik, de bizakodunk, hiszen szerencsére a kis csatornákat nyomják” – kezdte a Velvetnek. „Ez így nagyon jó nekünk, tudjuk, hogy mennyi van megrendelve, csináljuk, amíg lehet.”

Kis adók előnyben

A műsorvezető, aki korábban rádiózott is, és a Heti Hetesben is elő-előfordul, persze örülne, ha menne tovább a műsora, mert nagyon szereti. „Van felfele mutató tendencia a nézettségben is, de azt nem tudom, hogy felismernek-e, nem mondják. Lehet, hogy felismernek, de a szemembe úgysem mondanak rosszat.”

Lovász László - aki nem tévesztendő össze a matematikussal - azt is elmondta, hogy a Light Night beszélgetéseiben a Hírcsárda poéngyárosai vannak segítségére, de amúgy szerencséje van a műsor szerkesztőivel, mert ők eleve úgy gyártják le az adásrendet, hogy működjenek a dolgok. „Van, akivel sokat kell melózni, de van, akivel nem. Az a jó, ha megvan az a plusz, de néha az is működik, hogy rutinból lenyomjuk a beszélgetést. Persze jobban szeretek olyanokkal beszélgetni, akik nyitottabbak" - értik.

Lovász nem féltékeny senkire, és nem is szeret kígyót-békát kiabálni, hiszen hova vezetne az? „Nem szidom a konkurenciát, nem szidok semmit és senkit. Azon megy a küzdelem, hogy kinél mondja el adott celeb azt az egy történetét. Mert az exkluzív info fontos, akárhogy is.”

Mivel a rádiózás fontos a számára, boldog attól, hogy nem is olyan sokára újra mikrofon mögé ül, de hogy ez pontosan mit is jelent, azt még nem árulhatja el.