Akár még a tehetségkutató előtt is közismert lehetett volna Nagy Adrienn, ha hanyatt vágja magát egy-egy producernek. Nem tette meg, mindezek mellett pedig arra sem hajlandó, hogy ledobálja a ruháit egy férfimagazinnak. Pedig az olvasók díjaznák az ötletet, hiszen őt választották meg a Megasztár legjobb csajának.

„Ez azért is lep meg nagyon, mert rengeteg olyan lány volt a Megasztárban, akik a Playboyban és más magazinokban is szerepeltek és tényleg nagyon szépek” – magyarázta a Velvetnek Nagy Adrienn, amikor megtudta, hogy a nézői szavazatok alapján a legjobb megasztáros csaj lett az elmúlt hat évadból. „Ott van például Gigi is, aki nagyon szép lány, Tolvai Reninek szép arca van, és Dér Henit sem lehet kihagyni. Széles a skála, sokan vannak, úgyhogy ez nagy elismerés."

Hajlamos a hízásra

Az énekesnő hozzátette, vannak árnyoldalai is ebben a szakmában annak, ha valaki jól néz ki: „Engem például az elején megpróbáltak kihasználni és átverni. Voltak producerek, akik a közös munka fejében különböző ajánlatokat tettek. Nyilván nem éltem a lehetőséggel. Szóval, ilyen szempontból ez egy veszélyes és nehéz dolog egy szép énekesnőnek. Mindemellett úgy érzem, mindenképp fontos a mai világban, hogy ebben a szakmában jól is nézzen ki az ember.”

Nagy Adrienn fürdőszobai elkészülése viszonylag rövid szokott lenni, mindössze félóra. Sminkel, hajat vasal, ezek a reggeli dolgok. Hetente megpróbál 3-4 alkalommal is eljutni futni vagy edzeni, és az étkezésre is odafigyel. „Évekkel ezelőtt váltottam életmódot, ami meg is hozta a sikert, hiszen tíz kilóval vagyok könnyebb, mint korábban. Sajnos nagyon hajlamos vagyok a hízásra, ezért oda kell figyelnem, miket eszek. Mellőzök minden szénhidrátot, kivéve a csokoládét. Arról képtelen vagyok lemondani” – magyarázta az énekesnő, akiről korábban azt írtuk, nem csodálkoznánk azon, ha nemsokára egy férfimagazin címlapján látnánk viszont.

Nem vetkőzik

A megasztáros ezzel szemben úgy nyilatkozott, neki ez a dolog nem fér bele. „Nem vagyok egy vetkőző típus, ráadásul a mai napig figyelek a szüleim véleményére, és tudom, hogy nagyot csalódnának bennem, ha levetkőznék bármelyik magazinnak is. Nem is érzem magam annyira jó csajnak, hogy ezt bevállaljam, és szégyellős is vagyok.”

Új albummal viszont elő fog rukkolni a jövőben, mint mondta, végre megtalálta a saját stílusát, a fekete zene az, ami nagyon tetszik neki. Új dala a héten kerül a stúdióba, aztán kezdődik a klipforgatás is. „Mindemellett elkezdtem szinkronizálni is, nagyon sok minden van kilátásban szerencsére. Nem csak az éneklést szeretném folytatni, hanem mindenképpen több lábon szeretnék állni."