Szexért cserébe protezsálták volna Nagy Adriennt

2012.05.24. 13:23
Akár még a tehetségkutató előtt is közismert lehetett volna Nagy Adrienn, ha hanyatt vágja magát egy-egy producernek. Nem tette meg, mindezek mellett pedig arra sem hajlandó, hogy ledobálja a ruháit egy férfimagazinnak. Pedig az olvasók díjaznák az ötletet, hiszen őt választották meg a Megasztár legjobb csajának.

„Ez azért is lep meg nagyon, mert rengeteg olyan lány volt a Megasztárban, akik a Playboyban és más magazinokban is szerepeltek és tényleg nagyon szépek” – magyarázta a Velvetnek Nagy Adrienn, amikor megtudta, hogy a nézői szavazatok alapján a legjobb megasztáros csaj lett az elmúlt hat évadból. „Ott van például Gigi is, aki nagyon szép lány, Tolvai Reninek szép arca van, és Dér Henit sem lehet kihagyni. Széles a skála, sokan vannak, úgyhogy ez nagy elismerés."

Hajlamos a hízásra

Az énekesnő hozzátette, vannak árnyoldalai is ebben a szakmában annak, ha valaki jól néz ki: „Engem például az elején megpróbáltak kihasználni és átverni. Voltak producerek, akik a közös munka fejében különböző ajánlatokat tettek. Nyilván nem éltem a lehetőséggel. Szóval, ilyen szempontból ez egy veszélyes és nehéz dolog egy szép énekesnőnek. Mindemellett úgy érzem, mindenképp fontos a mai világban, hogy ebben a szakmában jól is nézzen ki az ember.”

scs-9542-d00001F2A58c2fcfbfd0e
Fotó: Schumy Csaba

Nagy Adrienn fürdőszobai elkészülése viszonylag rövid szokott lenni, mindössze félóra. Sminkel, hajat vasal, ezek a reggeli dolgok. Hetente megpróbál 3-4 alkalommal is eljutni futni vagy edzeni, és az étkezésre is odafigyel. „Évekkel ezelőtt váltottam életmódot, ami meg is hozta a sikert, hiszen tíz kilóval vagyok könnyebb, mint korábban. Sajnos nagyon hajlamos vagyok a hízásra, ezért oda kell figyelnem, miket eszek. Mellőzök minden szénhidrátot, kivéve a csokoládét. Arról képtelen vagyok lemondani” – magyarázta az énekesnő, akiről korábban azt írtuk, nem csodálkoznánk azon, ha nemsokára egy férfimagazin címlapján látnánk viszont.

Nem vetkőzik

A megasztáros ezzel szemben úgy nyilatkozott, neki ez a dolog nem fér bele. „Nem vagyok egy vetkőző típus, ráadásul a mai napig figyelek a szüleim véleményére, és tudom, hogy nagyot csalódnának bennem, ha levetkőznék bármelyik magazinnak is. Nem is érzem magam annyira jó csajnak, hogy ezt bevállaljam, és szégyellős is vagyok.”

scs-5141-d00001DE12cbdc1323be7
Fotó: Schumy Csaba

Új albummal viszont elő fog rukkolni a jövőben, mint mondta, végre megtalálta a saját stílusát, a fekete zene az, ami nagyon tetszik neki. Új dala a héten kerül a stúdióba, aztán kezdődik a klipforgatás is. „Mindemellett elkezdtem szinkronizálni is, nagyon sok minden van kilátásban szerencsére. Nem csak az éneklést szeretném folytatni, hanem mindenképpen több lábon szeretnék állni."