A férfias megasztárosok után most összegyűjtöttük azokat a csajokat, akik véleményünk szerint a suna pozitív kategóriába tartoznak. Az ízlések különböznek, a válogatás így szubjektív, de tíz lehetőséget is adunk, vagyis önök szavazhatják meg, ki közülük a legjobb megasztáros nő. Öt pontot adjon annak, akit elsőként sunázna.

01. Dér Heni

A Megasztár első szériájának kilencedik helyezettje volt az egyik olyan csaj, aki említésre méltó, már ami a külsejét illeti. Ezzel szemben a Sogarloaf énekesnőjének nincs túl sok szerencséje a pasikkal: a tehetségkutató után azzal haknizott, hogy nincs, aki gerincre vágja, majd ugyan sikerült felszednie Beszeda Gábort, a műsorvezető elég csúnyán zárta le a kapcsolatukat. A megasztáros ezek után gyorsan felújította a ruhatárát, úgy, hogy most már Jáksó László is addig dugná, míg mozog.

02. Galambos Dorina

A tehetségkutató első szériájában némi közfelháborodást okozott, hogy a 20 éves Galambos összejött a Megasztár egyik zsűritagjával, Pély Barnával. Pedig az énekes csak nyolc évvel volt akkor idősebb nála, igaz, abban a zenei szakközépiskolában tanított, ahová a csaja járt. Galambos Dorina egyébként úgy véli, piszkafa-típus: kicsik a mellei és gyerekes a teste, de szégyellni nem szégyelli, akármikor dug nyilvánosan.

03. Kovács Tímea

Második széria mezőtúri származású énekesnőjének neve biztosan nem cseng sokaknak ismerősként: ez azért lehet, mert Kovács Tímea inkább külföldön próbálkozott az énekléssel a tehetségkutató után. Modellként is dolgozik, illetve reklámokban is szerepelt már: 2005-ben az  olasz Pepsi Cappuccino reklámkampány egyik arca volt, de pózolt a magyar FHM magazin címlapján, egy Escada ruha, és egy Caprice gyémánt bemutatón is.

04. Szabó Eszter

Akiknek a vagányabb stílusú csajok jönnek be, azoknak máris itt van Szabó Eszter, a harmadik széria egyik versenyzője. Ám az énekesnő kisugárzásának se örülhettek túl sokáig a férfi rajongói, Szabó ugyanis a döntőben bejelentette, hogy már az előválogatón összejött Kontor Tamással, és teherbe is esett tőle. Nem vicceltek, a párnak azóta két gyereke is születetett.

05. Széles Izabella

Szintén harmadik szériás volt Széles Izabella is, aki ugyan Magyarországon nőtt fel, Peruban született. A félvér énekesnőre nemcsak a Megasztár zsűrije figyelt fel, hanem a férfimagazinok is, Széles végül a HIM-nek vetkőzött le, na de nem eléggé. Az utolsó hírek szerint a lány a szintén megasztáros Gitanoval jár.

06. Nguyen Thanh Hien

A most tizennyolc éves vietnami származású megasztáros a negyedik szériában tűnt fel, és azok kedvence lehet, akik szeretik az ázsiai nőket - ahogyan például Molnár Ferenc Caramel is, akivel hónapok óta együtt vannak. Nguyen Thanh Hien egyébként korábban a Velvetnek úgy nyilatkozott, esze ágában sincs levetkőzni egy férfimagazinnak sem, akkor sem, ha betölti a felnőttkort. Eddig állta is a szavát, bár elég közel van a tűzhöz, a Túl szép című klipje például Nánási Pál alkotása.

07. Nkuya Sonia

A Megasztár után a félig kongói származású Nkuya Sonia volt az egyik, aki beleadott apait-anyait azért, hogy a címlapokon szerepeljen. Ehhez persze nem volt elég az, hogy Szecsődi Károllyal összehozták az évtized egyik legrémesebb videoklipjét, ahogyan az sem, hogy leszbikus kalandjáról vallott: a megasztáros ledobálta a ruháját a Plaxboynak, ráadásul korához képest elég merész stílusban, hiszen dominaként pózolt. Mostanra kicsit lenyugodni látszott, már ha a hirtelen elhatározásból született gyerekszülést megfontolt lépésnek lehet nevezni.

08. Tolvai Renáta

Az ötödik széria egyetlen értékelhető nője Tolvai Renáta volt, de még vele is sokat küzdöttek a stylistok a kerek idomai miatt, őt pedig elég sok támadás érte még a zsűritől is a többletkilói miatt. Az énekesnő saját bevallása szerint az egész élete a fogyókúráról szólt, és ez így van azóta is, annak ellenére, hogy Tolvai állítja, már megbékélt azzal, hogy ilyen az alakja.

09. Nagy Adrienn

A kecskeméti születésű megasztáros szintén a hatodik széria legjobbjai közül való, bár elég hamar távoznia kellett a műsorból. Eleganciája és törékenysége ugyanis nem volt elég egy tehetségkutatóhoz még úgy sem, hogy mostanában nem is igazán a tehetségről szólnak az ilyen produkciók. Az énekesnő magánéletéről keveset tudni, azt viszont sejteni lehet, hogy nemsokára egy férfimagazin címlapján fogjuk viszontlátni.

10. Radics Gigi

Radics Gigi a maga tizenöt évével mégcsak véletlenül sem mondható nőnek, de ránézésre azt sem hinné el senki, hogy mindössze tizenöt éves. A Megasztár hatodik szériájának nagy esélyese az utóbbi hónapokban fogyott le drasztikusan, amitől cirka tíz évvel néz ki idősebbnek, mint amennyi valójában. Mindezek mellett már az is tudható, hogy még soha nem randizott.