A júniusi Playboyban együtt domborít a Való Világban megismert Ágica és Anett. A lányok elégedettek a fotókkal, úgy néz ki, a közönség is. Csinált mellek egymás között.

Ágica megjelenése a magazinban azért lephetett meg sokakat, mert régebben már úgy nyilatkozott, hogy soha többet nem vállal meztelen fotózást. Azóta viszont sok minden máshogy van: "Teljesen megváltozott az életem mostanában. Régebben vagy nem volt senkim, vagy se-veled-se-nélküled kapcsolatban voltam, de most már 9 hónapja együtt vagyok a párommal. Ő mindenben támogat engem". Amikor felkérték a fotózásra, barátja is biztatta, hogy fogadja el, és biztosította róla, hogy bármi lesz is ő mellette fog állni. De mi is lehetett volna?

Fótók: PLAYBOY, Ágica fölül

Azon kívül, hogy barátja támogatta, Ágica döntését az is nagyban befolyásolta, hogy nem egy akármilyen lap, hanem a Playboy kérte fel őt, ami szerinte "nem csak Magyarországon, hanem világszerte a legszínvonalasabb férfimagazin".

Mellek és emberek
VV Anett nem először feküdt kés alá májusban, hogy megcsináltassa melleit, az utolsó műtéttel május közepén végeztek a szakemberek. Akkor úgy nyilatkozott, fájnak a sebek, de nem vészesek, és a mellei sem lettek túl nagyok. Ágica első ismert mellimplantátumának 2004-es az évjárata.

"Soha nem is gondoltam volna, hogy a Playboy felkér engem. Szinte el sem hittem. Amikor felhívtak, nagyon meglepődtem"-mondja Ágica.

VV Anett kérdésünkre elmondta, hogy már régóta szeretett volna bekerülni a Playboyba, úgyhogy különösebben nem kellett meggondolnia, elvállalja-e a felkérést. Az, hogy valakiről fotósorozat készül ebben a magazinban szerinte elismerést jelent, mert a Playboy "egy nagyon igényes magazin".

"A fotózás nagyon kimerítő volt, reggel 9-től éjfélig tartott. Először kicsit feszült voltam, de aztán sikerült feloldódnom. Nekem még jobb is volt így, hogy ketten voltunk és nem egyedül voltam meztelenül. Arra azért próbáltunk vigyázni, hogy ne legyen leszbikus hatása a képeknek, és ez szerintem sikerült is. A barátaimtól kapott visszajelzések is mind pozitívak eddig."

A fotózásról Anett elmondta, hogy: "Nekem nem volt furcsa együtt pózolni Ágicával, mert régóta jó barátnők vagyunk, 5 hónapon keresztül együtt zuhanyoztunk a Villában, úgyhogy elég sokszor láttam már őt meztelenül, ezen kívül egy ágyban aludtunk, sőt az elején még egy takarónk is volt. Ha egy másik barátnőmmel kellett volna együtt fényképezkedni, biztos nagyon furcsán éreztem volna magam."

Ágica viszont sokáig "nem tudta ledobni gátlásait, és nem volt önmaga", ami szerinte a képeken is meglátszott. A végeredménnyel viszont mindketten nagyon meg vannak elégedve, és lenyűgözte őket, milyen profi az egész stáb a sminkestől kezdve a fotósig.

Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptak a fotókkal kapcsolatban, igaz a stílus és a forma változatos volt: telefonon, autóba be, ablakon ki és utcán átkiabálva. A lányok kíváncsiak, milyen visszhangja lesz a fotóknak a továbbiakban - remélik jó -, a rosszmájú megjegyzésekről meg úgy gondolják, hogy "azokkal jobb inkább nem foglalkozni".