Több nyelven beszélő pornós értelmiségi háttérrel és két iskolával

2008.05.06. 12:15
Alexandra Diamond 28 éves sztriptíztáncos és pornószínésznő értelmiségi családi háttérrel és két iskolával rendelkezik, ezen kívül még négy nyelven beszél. Szereti ha nézik, szeret tetszeni és szereti a lányokat is, bár életét pasi mellett képzelte el.

A magyar Pornó Oszkár életműdíját elnyert Alexandra Diamond értelmiségi családból származik, édesapja felsővezető volt, de ő mégis úgy döntött, hogy pornószínésznő és sztriptíztáncosnő lesz. „A családom nem volt túl boldog a döntésemtől, de kénytelenek voltak elfogadni, hiszen a lányuk vagyok. Egy ideig még titkolták is az ismerősök előtt, hogy mivel foglalkozom, de azután muszáj volt felvállalniuk engem” – meséli a 28 éves pornós, aki nem mellesleg profi táncos is. „4 éves korom óta táncolok és csak nagyon kevésen múlott, hogy nem vettek fel a Balettintézetbe, de ritmikus sportgimnasztikával is foglalkoztam. Mindig is színpadra vágytam, ezért lettem táncosnő. Élvezem, ha a pasik csorgatják utánam a nyálukat.”

Molnár Alexandra tánctudását egy évig a Moulin Rouge nevű belvárosi szórakozóhelyen kamatoztatta, majd 1998-ban kezdett pornózni, anyagi megfontolásból. „Van egy egészségügyi és egy vendéglátó üzletvezetői végzettségem is, de azokból most nem lenne házam és autóm. A legtöbben a pénz miatt választják ezt a szakmát, sokan az egyéb tanulmányaikat finanszírozzák belőle.” Azért azt hozzátette, hogy a szakma nem kevés befektetéssel jár: „A melleim és a szám nem volt olcsó, de ezek elkerülhetetlen járulékos költségek, amelyek, ha ügyesen csinálja az ember, akkor gond nélkül térülnek meg.”

A párja celeb, de nem beszél róla

„Szeretem a lányokat, de pasival képzelem el az életem…”

A három Pornó Oszkárt is nyert szőke táncosnő egyébként biszexuális, de eddig csak férfival élt kapcsolatban. „Szeretem a lányokat is, de az életemet pasival szeretném leélni. Úgy szokott lenni, hogy én adom a kiszemelt lány alá a lovat, de igyekszem úgy csinálni, hogy ő hódítson meg engem” – árulta el módszerét Alexandra Diamond, aki egyébként jelenleg is kapcsolatban él, de párja kilétét nem volt hajlandó elárulni. „A párom celebnek számít, ezért nem szeretnék beszélni róla.”

Alexandra Diamond - aki a filmezéssel már évekkel ezelőtt felhagyott, és már csak műsorokat vállal - jövője miatt sem aggódik, ugyanis az említett iskolái mellett anyanyelvén kívül még három nyelven beszél. „Tudok angolul, németül és olaszul is. Ezeket is a szakmának köszönhetem, mivel majdnem három évig éltem Olaszországban és hosszú ideig voltam Luxemburgban is, így volt módom megtanulni ezeket a nyelveket." Molnár Alexandra nem az egyetlen pornós a családban, unokatestvére is a szakmában dolgozik, az ő művészneve Black Diamond. A két lány a márciusi Erotika Parádén együtt vezettek műsort és külön-külön többször fel is léptek a háromnapos eseményen. „Nem csak rokonom, de a legjobb barátnőm is, pedig egymástól teljesen függetlenül választottuk ezt a pályát.”