Gyakorlott pornósok az amatőr sztriptízversenyen

2008.04.13. 20:55
Péntek délután megnyílt az Erotika Parádé Kiállítás és Vásár, amelynek eseményeiről folyamatosan tudósításokat adunk. Jelenleg az esemény zárónapján járunk, ahol az "amatőr" sztriptízesek már nem is annyira amatőrök. Kiosztották a Pornó Oszkárokat, mérsékelt lelkesedéssel.

Vasárnap 20.08

Túl vagyunk a Pornó Oszkár Díjak átadásán is, de ez sem segített a totálisan leült hangulaton. Judy Nero és Rácz Linda vezetésével osztották a szobrocskákat, amiket a többség át sem vett. A sztriptízverseny nyertesei sem tűntek túlságosan meglepettnek, ami valószínűleg a motiváció hiányával indokolható. Ez van, ha valaki egy olyan versenyen nyer, ahol el sem akart indulni. Úgy tűnik, hogy ez a buli teljesen meghalt, mi sem maradunk tovább.

Klikk!

Vasárnap 18.40

A néző egyre kevesebb, a hangulat egyre lejjebb, műsor sincs, vagy ha van, az is minek. A Tommédia színpadján éppen szopnak, vagy szopatnak (ez csak nézőpont kérdése), de már ez is kezd elég unalmassá válni. Egyetlen reményünk a Pornó Oszkár Díjkiosztójában van, hátha az feldobja egy kicsit a lelankadt érdeklődést.

Vasárnap 17.29

Ahogy sétálgattunk, újra belebotlottunk az egyik vetkőzős lányba, akit beneveztettek az amatőr versenyre. „Úgy szólt a megállapodás, hogy napi két „franciaóra” a Tommédia színpadján, ehhez képest egész nap fent vagyunk, dugnunk is kellett. Az egyik táncos blokk alatt hallom, hogy a szervezők buzdítják a közönséget, hogy jöjjön valaki szopatni a színpadra. Csak nekem felejtettek el szólni előtte” – panaszkodott a fiatal lány. Eközben a nagyszínpadon Mészáros Dóri ad elő a rá jellemző profizmussal, de alig ha ötvenen nézik. Ennek oka, hogy a nézősereg nagyobbik részét jobban leköti a másik színpadon folyó élő pornófilm-forgatás. Kissé elkeserítő, hogy mennyire nem veszi fel nálunk a versenyt egy nemzetközileg is színvonalas show egy fél méterről bámulható dugással.

Vasárnap 17.13

A sztriptízverseny színfalai mögött sikerült dumálni a „versenyző”lányokkal, akik felháborodva mesélték, hogyan kerültek fel a színpadra. „Nem volt egy jelentkező sem és a verseny előtt 10 perccel szóltak, hogy menjünk fel táncolni. Péntek óta tolom a show-t a Tommédia színpadán és máshol is fel szoktam lépni” – mesélte az egyik induló. „Engem hosztesznek hívtak ki, senki nem mondta, hogy táncolnom is kell. Pénteken felraktak a színpadra, azóta ott vagyok” – dühöngött egy másik „versenyző”.

Vasárnap 16.47

Kilátogattunk az Erotika Parádé zárónapjára is, hogy élőben tudósítsuk Önöknek a Syma Csarnok eseményeiről. Az emberek lelkesedése még az előző két naphoz képest is csökkent, ami a látogatók számában és kint lézengők viselkedésében is megmutatkozik. Ezekben a pillanatokban ért véget az amatőr női és férfi sztriptízverseny Judy Nero és Rácz Linda vezetésével. A versenyen induló öt hölgy és egy fiú azonban már nem ismeretlenek a nézők számára, hiszen az előző két napban számos show-ban megfordultak a kisszínpadon, ahol vetkőztek, táncoltak, szoptak, nyaltak és dugtak is. A szakértő zsűrit Tommyboy és Alexandra Diamond képezte.

Klikk!

Szombat 21.40

Judy Nero nem véletlenül volt olyan ideges az általa rendezett színdarab csütörtöki próbáján: a „színészek” teljesítménye legfeljebb egy olvasópróba színvonalát ütötte meg. Pedig egy szereplőnek sem volt ismeretlen a közönség előtti szereplés, ugyanis az egy hónappal ezelőtt tartott casting ellenére jobbára csupa ismert név jelent meg a színpadon. A Való Világból megismert Elvis és Tommyboy azonban nehezen kerülne be a színpad halhatatlanjai közé, míg a lányok nem annyira szóbeli készségük, mint inkább akrobatikus szexteljesítményükkel érdemelték ki a közönség „lelkes” elismerését. A színdarab után tanúi lehettünk egy elég komoly konfliktusnak a színfalak mögött, erről itt olvashatnak bővebben a Velveten.

Szombat 20.45

Nem sokkal megérkezésünk után sikerült Nikki Rydert elkapnunk egy rövid interjúra, amelyben megerősítette a visszavonulásáról szóló híreket. „Május végén lesz az esküvő, utána már csak műsorozni fogok, mert azt nagyon szeretem. Már amúgy is több, mint egy éve nem vállalok jelenetet pasival.” A gátszakadást is szenvedett pornósztártól azt is megtudtuk, hogy leendő férjének semmi köze a szakmához és a korkülönbség is meglepő köztük. „Ő egy befektetési cégnél dolgozik és öt évvel fiatalabb nálam. Mindenben támogat otthon is, nem úgy, mint az előző párom, akivel tíz évig voltam együtt. Számomra az is fura, hogy még a nagymamája is elfogadja azt, amit csinálok.”

Klikk!

Szombat: 20.08

Szombaton is itt vagyunk a Syma Csarnokban, hogy élőben tudósítsunk Önöknek az idei Erotika Parádéról. A hétvége jól láthatóan megtette hatását és lényegesen többen gyűltek össze, hogy megtekintsék a műsorokat, mint pénteken. Meglepő, hogy egyre nagyobb a párok száma, ezzel növelve a férfi-női arányt. A közönség soraiban elkapott két srác beszélgetéséből is kiderült, hogy a két színpad felhozatala mintha nem is egy rendezvényhez tartozna. „A hátsó színpadon riszáló csajok nagyon gázosak. Nem tudom, hogyan kerülhettek ide” – mondta egy értetlen néző, akinek haverja sem hagyta szó nélkül az eseményt: „Ha a két színpadot összeadjuk, akkor végeredményben a kocsik jobbak, mint a csajok” – tette hozzá a fiatalember utalva ezzel a tuningkiállításra.

21:10

A meghirdetett Szopat Óra helyett a nagyszínpadon Mészáros Dóra és Maria Bellucci improvizál közösen, látható lelkesedéssel. Utánuk a beharangozott meglepetés pornósztár, az olasz Crystal lépett fel, aki nem annyira ittlétének tényével, mint inkább elképesztő soványságával lepte meg a közönséget. Közben a kisszínpadon Spricc Party folyik, a megszokott kakis nadrágokkal, de ezúttal pornósztárok nélkül. Nekünk elég volt ennyi mára. Szombaton folytatjuk.

Klikk!

20:53

Az előbb Mészáros Dóri a következő sztorival örvendeztett meg bennünket: "Odajött hozzám egy kalapos úriember és azt kérdezte: Te vagy a Kelemen Anna? - Nem. - De biztos te vagy a Kelemen Anna! - De nem. - De akkor meg nagyon hasonlítasz rá!"

Anélkül hogy állást foglalnánk az ügyben, javasoljuk az úrnak egy szemorvos mihamarabbi felkeresését.

20:45

Nikki Ryder azzal lepte meg rajongóit, hogy nem férfit, hanem nőt csábított a színpadra, egy kis testközelből leadott vibrátoros akcióra. A művésznő a műsor utáni villáminterjúban azt is bevallotta: megtalálta az igazit, ezért be is fejezi viharos pályafutását. A következő fellépő Krisztina Ventura ismérve a teljesen borotválatlan puni, amit a két nagyszájú műsorvezető, az életműdíjas Alexandra Diamond és Black Diamond ki is vesézett. Ventura egy golfütővel és egy székre tapasztott alkar méretű műfütyivel mutatta be: nem véletlenül tartják nagy névnek a szakmában.

19:24

A következő egy órában kicsit leült az amúgy sem túlfokozott hangulat, dacára annak, hogy a fellépők mindent megtettek a puncira éhes férfisereg szórakoztatására. Volt piroshow és férfivetkőztetés is, maga Tommyboy is kijött egy percre a közönség elé. A Való Világ táncosfiúja Stohl Andrástól tanult előadásmóddal próbálja meg felhorgasztani a kókadt hangulatot. Kevés sikerrel.

19.00

Mészáros Dóra rendkívül profin adja elő az egyik legismertebb sztriptízét, a pin-up girlt. A produkcióhoz képest mégis gyér a taps, Dóra láthatóan meg is sértődik. (Ugyanezt a műsort külföldön legalább tízszer nagyobb közönség előtt szokta előadni.) Bár a sztriptíz műfajában a sikert nemcsak a taps, hanem a vakuvillogás is jelenti, a közönség mégis láthatóan kicsi és unott, szinte minden erejüket lefoglalja kameráik és fényképezőgépeik kezelése. Maria Bellucci nemcsak vetkőzik, de egyben jó alaposan be is keni száraz bőrét testápolóval: a kisszámú közönség - jó ha kétszázan vannak - vad vakuvillogtatással helyesel.

18.30

Túl vagyunk egy nem kicsit kínos pornófilm forgatáson az egyik színpadon. A két csajból és egy pasiból álló triót körülbelül 50 férfi vette körül. Talán ez lehetett az oka a porondon játszó fiatalember zavarának, akinek a műsor végén jól láthatóan problémái akadtak a végkifejlettel. Ilyen is volt már az ősszel. A közönség és a színpadon álldogáló két pornós csaj is már-már türelmetlenül arra várt, hogy végre siker koronázza a férfi öt-tíz perc monoton „rángatását”.

Klikk!

18:00

A teremben Judy Neróbabotlottunk, akitől rögtön a szombaton debütáló pornószíndarabjáról érdeklődtünk. „A tegnapi próbán nagyon kiakadtam. Káromkodtam és csapkodtam összevissza, annyira nem akart összeállni a dolog.” Az egy hónappal ezelőtti casting alapján ez nem is csoda, hiszen akkor szereplők sem nagyon akadtak. A nem pornójelenetekben játszó celebek között említette a Való Világból ismert Elvist és Tommyboyt, a Nagy Fogyásban (f)eltűnt Kálmánt, de még ma este sem tudta megmondani, hogy Gáspár Győző szerepel-e majd a darabban.

17:10

A szervezők ügyesen becsülték fel a kilátogatók nemi megoszlását, a mintegy 95 százaléknyi férfi ugyanis a sztriptízek és élő akciók szüneteiben tuningautókat csodálhatott meg ugyanott. A magyar lakosság nagyon sokat fejlődött az utóbbi években szórakoztató elektronika terén. Kamerás telefont szinte sehol nem látni, digitális fényképezőgépet és felvevőt annál inkább, nem is rossz minőségűeket.

16:05

A helyszín egy ilyen rendezvényhez képest kicsi, de a pénteki közönségnek egyelőre bőségesen elegendő, mivel legfeljebb ötszázan gyűltek össze. (Öt-hat évvel ezelőtt egy hasonló méretű teremben szinte mozdulni sem lehetett.) A szexshopokban nincs vevő, de van édességbolt és masszírozógép is.

15:40

Megérkeztünk a Syma csarnokba, az Erotika Parádé első napján nem sokkal a nyitás után. Kissé nehezen találtuk meg a helyszínt, mivel a rendezvénycsarnokban az erotikus kiállítással egyidőben ruha- és cipővásárt is tartanak, ahogy tavaly is, és az épület bejáratában még se híre se hamva a minket érdeklő eseménynek. Rövid téblábolás után a közepesen gagyi ruhák között nagy nehezen felfedezzük az Erotika Parádét jelző táblát is, amely közvetlenül a rendezvénynek otthont adó terem bejáratában látható.

Klikk!

Mi ez?

Április 11-én, pénteken délután nyitotta meg kapuit az idei Erotika Parádé Kiállítás és Vásár, melynek eseményeiről folyamatosan olvashattak a Velveten. Idén szokványostól eltérő programok is szerepeltek a háromnapos eseményen, ugyanis ebben az évben a Parádé zárónapján először osztották ki a Magyar Pornó Oszkárokat, és ugyanaznap rendezték az Év Sztriptíz Bajnokságát is, melyek előzeteseiről már beszámoltunk korábban. A rendezők talán abban bizakodtak, hogy így talán nagyobb sikere lesz a díjátadó eseménynek, mint tavaly, amikor még külön rendezték meg. Ám minden jel arra mutat, hogy csalódniuk kellett.