horoszkóp

VV Anett pultosnak állt és nem békül

2008.05.01. 11:03
VV Anett jótékonyságból egy éjszakára koktélokat szolgált fel, majd elárulta: reklámpiaci ára nem túl alacsony, nem túl magas, de nem adja akármihez a nevét. Barátjával, Tommyboy-jal pedig nem békül, úgyhogy lehet, hogy végleg befellegzett ennek a csodás viszonynak.

A harmadik szériás Való Világ Béres Anettje nemcsak magánéletével hívja fel magára a figyelmet mostanában, hanem jótékonykodással is bekerült a bulvárhírekbe. Legutóbbi feltűnése egy gyermekalapítványi gyűjtéshez köthető. Most egy budapesti szórakozóhelyen vállalt kétkezi munkát, azaz beáll pultosnak, hogy a befolyt összeggel növelje a Szabad Légút alapítvány számláját. „Még sosem álltam pult mögött. Jótékonykodni már jótékonykodtam a volt párommal. Játékokat gyűjtöttünk, meg ruhákat."

Az ex-villalakó azt is bevallotta, büszke a teljesítményére, és arra is, hogy angolul szolgált ki egy szomjas fiatalt. „Nagyjából ment a munka, de nem irigylem a pultosokat, le a kalappal előttük, ez egy kemény meló. Nem hallani, amit mondanak, ordibálni kell, lökdösik egymást az emberek, mindenki be van rúgva" - foglalta össze a tapasztalatait Béres, aki a civil életben egy zsírégető termék területi képviselője.

Béres Anett képekben!

Miután az egykori villalakók mindegyik szerepelt már valamilyen promócióban, vagy adta már a nevét valamilyen csodaszerhez, VV Anettet arról kérdeztük, mennyire taksálja a reklámpiaci árát. „Csak olyan dolgokat vállalok, ami igazából is én vagyok. Például a fogyókúrás cuccok meg az edzés olyan. Nem azt mondom, hogy mindig fogyókúrázom, de egészségesen élek és étkezem. Tehát csak ahhoz adom a nevem, ami nem üt el tőlem. Ami pornóval vagy szexszel kapcsolatos ahhoz sose adnám a nevem" - fejtette ki Béres. Önmagát a reklámbizniszben a közepes árkategóriába sorolta, és azt is megtudtuk, hogy most egy ruhamárkához adja a nevét, amit egyébként is viselt, ezért nagyon örült, mikor felkérték, hogy hivatalosan legyen a márka arca.

Jött a jelenet, a szakítós

Tommyboy kedvese szerdán elkövette azt a hibát, hogy elfogadta az RTL Klub Reggeli című műsornak a meghívását. Az adás szerkesztői eredetileg egy békítő tárgyalásra invitálták meg a művésznőt, aki nemrégiben ismét megszabadult chippendale barátjától, ám sem a tér, sem az idő nem volt alkalmas egy ilyen volumenű terápia levezényléséhez. Mivel a versenyzők - Tommyboy és Béres Anett - csak feszengtek a stúdióban, és ezen a helyzeten Lilu sem tudott segíteni, így lehet, hogy végleg kudarcba fullad a románc.