horoszkóp

Szakítás után Kefirre sír VV Anett

2007.11.11. 08:50
Béres Anett egy régi V-Tech lemezt szokott hallgatni szakítás után. Tommyboy és a lány ismét külön utakon jár, de nagyon szeretik egymást. VV Anettet az agykontroll és az újjászületés érdekli.

Béres Anett újból a lapokban szerepel, de kizárólag magánéletével. Miután Tommyboy és VV Anett ismét szakítottak, a volt táncos az RTL Klubban azt mondta, VV Anett elszállt, mióta közszereplő lett, már nem az a kedves érdi lány, akit ő megismert. A kapcsolatuk végét egyébként Tommyboy tette közzé az iwiw közösségi portál üzenőfalán, tudatva a Béres Anettre nyitott férfiakkal, hogy a lány mostantól szabad.

Nagyon szeretjük egymást

Klikk!

„Kicsit vicces, hogy megjelenik, amikor összeveszünk, aztán meg hogy kibékülünk, és ez így megy sorban. Mi nagyon szeretjük egymást. Ha szakítunk, egy idő után elmúlnak a rossz élmények, maradnak a szép emlékek, ezért aztán újra összejövünk. És amikor együtt vagyunk, újra előjönnek a hibák. Hiába szeretjük egymást, nem tudunk együtt lenni. Ezt fel kell fogni” - mondta a Velvetnek VV Anett kérve, zárjuk le a témát.

Jé, te ilyen pici vagy?

Az egykori valóságshow-szereplő úgy tartja, az életében nem sok változást hozott az, hogy néha szerepel a lapokban, ő még mindig ugyanazt a munkát végzi, mint a Való Világ előtt, és még mindig ugyanazok a barátai.

„Hat éve egy zsírégető termék területi képviselője vagyok, és most szeretném ezt egy kicsit komolyabban csinálni. Én veszem fel a rendeléseket, tartom a kapcsolatot, járok ki Németországa áruért, ezt szeretném folytatni. És tizenöt éve ugyanaz a legjobb barátnőm, e téren sem változott az életem.” A területi képviselőt még sokan megismerik az utcán, de a műsorra már, ahol megjelent, kevesebben emlékeznek.

„Ugyanazt a mondatot hallom minden egyes nap, amikor valaki felismer: Jé, te ilyen pici vagy?” Valami különös sugallat hajtott, hogy a beszélgetést ne fejezzük be anélkül, hogy minimális képet ne alkottunk volna VV Anett világáról és erre legmegfelelőbbnek a villámkérdéseket tartottuk a ruhák nézegetése közben.

Az öngyilkosok pokolba jutnak?


- Mit olvastál utoljára?

- Nagyon szeretem az ezoterikát. Egy agykontrollal kapcsolatos könyvet olvastam. Egy kislányról szól, aki meghal, és a könyv azt mutatja be, hogy kerül vissza a világba, hogy látja az embereket.

Az önismeret miatt volt fontos neked az a könyv ?

- Nem, igazából ismerem magam. Inkább érdekelnek ezek a dolgok. Jártam agykontroll tanfolyamra, és amikor használtam, nagyon hatásos volt. Csak aztán elfelejtettem.


- Hogyan használtad az agykontroll technikáját?

- Ha valamire gondolsz, az bekövetkezik. Egyébként foglalkoztat az újjászületés is. Mi van akkor, ha meghalsz? És ha meghalsz, újjászületsz-e egy másik testben? És ha valaki öngyilkos lesz, akkor pokolba kerül? Ha nem tudod megoldani az életben a feladatodat, akkor a következő életben visszakapod-e csak durvábban, hogy akkor oldd meg?


- Milyen lemezt hallgattál legutoljára?

- Nem szoktam, rádiót hallgatok. Egy cédé van, amit beteszek, ha szomorú vagyok. Ha Tomival szakítunk, azt hallgatom. Pont tegnap vettük elő a barátnőmmel, sírós zene.


- Melyik az a lemez?

Egy V-tech cédé. Tök régi. Ott sírunk a barátnőmmel.


- Mit vásároltál legutoljára?

Benzint. Tankoltam tegnap. És vettem légszűrőt is.