Boróka Balls bikiniben nem láthatta Picassót

2007.06.12. 08:13
Bár Boróka Balls pornószínésznő meztelenül meghódította Európát, a spanyolok nem tűrték el rajta a bikinit. Legalábbis Picasso szülőházában nem.

Boróka Balls, az idei Magyar Pornó Oszkár nyertese, aki szüzen kezdte pornókarrierjét, éppen Spanyolországban nyaral pasijával és egyben menedzserével, Ricardo Solival. Kedves feljelentőnktől azt is megtudtuk, hogy a 19 éves pornós szívesen művelődött volna Malagában. Csak éppen nem volt úgy öltözve.

"Párommal szombat kora délután ellátogattunk a Picasso szülőházából kialakított múzeumba" - meséli Gyurma. Mint megtudtuk, a múzeumlátogatás szigorú előírásokhoz kötött. A megszokott biztonsági szabályok mellett a szemérmes spanyolok megfelelő öltözetet is elvárnak a látogatóktól. Boróka Balls ezt nem tudta.

"Éppen vettük fel a széfbe leadott táskánkat, amikor magyar szavakat hallottam mögöttem. Azonnal felismertem a mostanában közszereplésre vállalkozó Boróka Ballst és pasiját. Boróka egy bikiniben szeretett volna Picassót látogatni, ezt vettem ki a nem egyszerű párbeszédből. Érdekes volt számomra, hogy szakállas pasija egész jól vágta a spanyolt, a művésznő viszont annál kevésbé, hogy mi is történik."

Kérdésünkre Ricardo megerősítette feljelentőnk információit. Elmondta, hogy a múzeumlátogatást nem adták fel, még szombaton elindultak, hogy egy pólót vásároljanak a pórul járt pornószínésznőnek, de végül úgy döntöttek, később tekintik meg a festő szülőházát. Idejük még lesz rá, ugyanis a pár még egy ideig Spanyolországban nyaral.

A közös programból úgy tűnik, Boróka és Ricardo jól megvannak egymással, annak ellenére, hogy kapcsolatuk igen viharosan alakult az elmúlt évben. Hogy miért? Mert egyrészt nagy a korkülönbség, másrészt a pornószínésznő féltékeny típus. Nagyon.