A szétszórt Bánhidi Vivien elhagyta a ruháit

2008.11.21. 09:03
2005-ben a Miss Internet Hungary különdíjasa volt, most pedig az FHM címlapján csábít a Jóban Rosszban Nikije. Bánhidi Viviennek csupa móka a modellkedés, a színészkedés mellett szeretné még többször ledobálni a ruháit.

Viszonylag későn, 18 éves korában kezdte a modellkedést a Jóban Rosszban üdvöskéje, Bánhidi Vivien, de lelkesedése a szakma iránt így is meghozta a gyümölcsét. A 22 éves főiskolás lány 2005-ben a Miss Internet Hungary különdíjasa volt, most pedig az FHM decemberi számában domborít. Idén egyébként már nem ő az első, aki ledobálja a ruháit a sorozat szereplői közül: ősszel Szorcsik Viktória mutatta meg magát anyaszült meztelenül .

A kevésbé bevállalós Bánhidi a Velvetnek elmesélte, hogy gyerekkorától kezdve versenyszerűen ritmikus sportgimnasztikázott, de tizenhat éves korára abbahagyta.

"Akik viszont évekig komolyabban sportolnak, azoknak azért utána is meglátszik a testükön - maradt néhány izom" - magyarázta alakjának titkát. "Az utóbbi időben már csak kondizgatni járok, de szeretnék elmenni régóta táncolni, vagy valamilyen kreatív sportot űzni. Az időm sajnos mostanában nem engedi ezeket a dolgokat, hiszen a színészkedés mellett főiskolára járok kommunikáció-média szakra. Ez az utolsó évem, vizsgaidőszak jön, szakdolgozat, hát nem egyszerű."

A Jóban Rosszban csábító Nikije tudatosan készült jelenlegi szakmájára: színi tagozatos gimnáziumban érettségizett. Szüksége is volt egy kis tapasztalatra, mert egyből mélyvízbe dobták, ráadásul az általa alakított figurát a történet szerint tavaly megerőszakolták.

"Húsz éves voltam, modellkedtem és statisztálkodtam, mindenfélét csináltam a suli mellett, amikor észrevettek és beválogattak a sorozatba. Hatalmas szerencsém volt, jókor voltam jó helyen. Onnantól kezdve a modellkedés természetesen a háttérbe szorult, de a jövőben szeretnék a szépségiparban is dolgozni, mert nagyon szeretem csinálni.

A szexuális erőszak áldozatául esett Niki szerepére egy színész tréner segítségével készültem fel, a hitelesség kedvéért komolyan fel kellett ezt építeni lelkiekben. Újfajta kihívás volt ez, próbáltam átérezni az ilyen szerencsétlenül járt nők helyzetét. Azt mondják, az ember lelke kicsit meghal ilyenkor. A karakterem is magába fordult, de végül tovább tudott lépni az őt ért sérelmeken.

Szerencsére az én életemben nem történt még olyan, hogy hasonló szituációba kerültem volna. Boldog párkapcsolatban élek már két éve a barátommal - ha problémák vannak, azokat is át tudom értékelni úgy, hogy a pozitív oldalát is tudjam látni. Amit nem bírok magamban, az a szétszórtságom - szeretnék ezen régóta változtatni, de nagyon nehezen megy."