A Jóban Rosszban sorozat Judit főnővére sokadik felkérés után ledobta magáról gátlásait, na és ruháit is a Playboy fotózásán. Egyébként kétfelé forgat, színpadon játszik és a lakásfelújítása miatt barátnőjénél, Laky Zsuzsánál lakik.

A Playboy fotóihoz még a színésznő párja sem fért hozzá egészen péntekig, amikor is Szorcsik Viktória visszaköszön a számtalan színes és fekete-fehér képről, persze anyaszült meztelenül. A Jóban Rosszban Judit főnővére állandóan rohan, egyszerre forgatja a már említett sorozatot és a TV2 hamarosan induló műsorát, a 10!-et is. Emellett színpadon is játszik és még otthonról is "kidobták".

Csináljunk egy kis művészetet

A Playboy magazin számtalan alkalommal megkereste már Szorcsik Viktóriát, hogy vetkőzzön nekik, de eddig mindig elutasította az ajánlatot. Az eddigi fürdőruhás képekkel ellentétben most ledobott magáról mindent. "Eddig nagyjából 3-4 alkalommal kértek fel kb. 1,5 év alatt, de mindig nemet mondtam, mert sosem sikerült érvényesíteni, amit szerettem volna. Ahogyan az eredmények mutatják, a legutóbbi felkérésre igennel válaszoltam, mert valahol félúton találkoztak a nézőpontok. Szerettem volna, ha a képek mondanak is valamit, hogy akik majd nézik, ne egy üresfejű, szőke libát lássanak. Ezért lettek ilyen sejtelmesek a fotók. A másik ok, amiért elvállaltam, hogy közeledik a 30. születésnapom, ezt pedig remek szülinapi ajándéknak gondolom" - mesélte a frissen felavatott Playboy-lány.

Nyilvánvalóan nem könnyű első alkalommal vetkőzni és biztosan vannak negatív élmények is egy ilyen fotózás során, nem is beszélve a gátlásokról. Szorcsik elmondta a Velvetnek, hogy ő kifejezetten jól érezte magát, annak ellenére, hogy még soha nem volt hasonló élményben része. "Szerencsére a stábot is ismertem és ez nagyon sokat segített. Mindenki kedves és együttműködő volt velem, így könnyen ment a közös munka. A fotós, Nánási Pál is nagyon örült, hogy végre kiléphet a megszokott kerékvágásból és egy kicsit mást csinálhat. Egy kis művészetet."

"Nem vagyok elégedett magammal"

Persze mindenkinek van kedvenc fotója, habár vannak kivételek: Zimány Linda mindenhogy, mindig elégedett magával. Ez nem mondható el a főnővért alakító Szorcsik Viktóriáról, neki ugyanis van kedvenc képe és korántsem elégedett magával. "Talán az egyik kedvenc fotóm az, amin fogom a cicim. Az egy nagyon jól sikerült kép, habár eredetileg azt is fekete-fehérnek szerettem volna, de amikor megláttam színesben, lenyűgözött. Így megállapodtunk, hogy a képek fele mégiscsak mehet színesben. Alapvetően meg vagyok elégedve a képekkel, de ezt nem mondhatnám el ugyanígy magamról is. Szeretném szálkásítani, izmosítani a testemet, de egyelőre sajnos nincs időm erre."

A meztelenséget is bevállaló színésznő kedvese még nem látta a képeket, ő pénteken szembesülhet először a tudattal, hogy kedvesét -aki bízik benne, hogy párjának tetszenek majd a fotók- már ország-világ láthatja Éva-kosztümben. A magát műsorvezetésben is kipróbáló színésznő több mint 2 éve van együtt párjával, aki azt azért tudja, hogy barátnője meztelenül pózol a nyuszis újságban. "Sajnos a munkáim miatt nagyon keveset tudunk találkozni. Most ráadásul mindkettőnk lakása felújítás alatt áll, ez szintén nehezíti a helyzetet. Én most [Laky - a szerk] Zsuzsinál élek, ahogyan a barátom is az egyik barátjánál. "

"Hiányzik a nézők közelsége"

A sorozat által híressé vált színésznőnek hiányzik a színpad, de bevallása szerint az évadonként 1-2 előadásnál -ami most is megy- nem lenne ideje többre, ugyanis így is túlvállalta már magát. "Hazudnék, ha azt mondanám, nem hiányzik a nézők közelsége vagy a közvetlen reakció. Azért nem hagytam abba teljesen, most is fut egy darab, amiben játszom, de sajnos ez csak kis közönséghez jut el, így elsősorban a sorozatbeli szerepemről ismernek meg. Idestova 2 éve játszom már Jordán Tamásék csapatában, ami hatalmas élmény, hiszen olyan színészekkel léphetek fel, mint Molnár Piroska vagy Bezerédi Zoltán" - mesélte Szorcsik a Velvetnek.

A ruháit ledobó Szorcsik a veszprémi Petőfi Színháznál játszott 16 éves korától kezdve, egészen addig, míg be nem töltötte a 22-t és el nem kezdett vágyódni Budapestre. A salgótarjáni lány kezdetben pultosként, hostessként és modellként dolgozott, majd egy jól jövő lehetőségnek köszönhetően 2 évig a Vidám Színpadnál élte ki színészi hajlamait. Ezt követte 1 évnyi Debrecen, ahol a Csokonai Színház adott lehetőséget neki, csakhogy időközben beköszönt a sorozat, emiatt pedig abba kellett hagynia az ingázást.

A színésznő egy új szerepben is kipróbálhatja magát, szeptember 30-tól indul ugyanis a TV2 10! - Sztár nem marad szárazon heti műsora, amelynek műsorvezetői posztját sikerült megkaparintania Szorcsiknak. A pucérlánnyá avanzsált színésznő nagyon örül a lehetőségnek, hiszen őt gyakorlatilag úgy ismerik, mint Bóta Juditot, a Jóban Rosszban cinikus főnővérét. "Szerettem volna már kicsit kitörni ebből a szerepből, nem szeretem, ha beskatulyáznak. Nagyon jól jött ez a fajta szabad műsorvezetés, ahol nem vagyunk korlátok közé szorítva" - mondta az újdonsült műsorvezető.

Az utazásért érdemes élni

Az azonban egyre nyilvánvalóbb számára, hogy semmire sincs ideje, hiszen forgatásról forgatásra jár, ami akár reggel 7-től este 11-ig is elhúzódik. A legnagyobb pihenést számára az utazás jelenti, ezért is volt olyan nagy élmény neki a legutóbbi mexikói kiruccanás. "Ha van egy kis időm, 1-2 hét szabad hetem, akkor elutazom valahová, nekem ez segít feltöltődni igazán. Olyan impulzusok érnek, amiket máshonnan nem lehet megszerezni. Ezért érdemes élni."