horoszkóp

Cseh Lászlót hiába ostromolják a nők

2008.10.14. 13:20
Az olimpián három ezüstérmet nyert Cseh László csak pillanatokig hihette, hogy pihenés vár rá, miután hazatér Pekingből. Rengeteg interjún, tévéműsorban vesz részt. Bevallja, hogy kicsit elhagyta magát, már ami az étkezést és a kondíciót illeti. Ennek ellenére sok lány rajongó ostromolja, de párkapcsolata nincs veszélyben.

A fiatal úszó a pekingi olimpián három ezüstérmet szerzett. Cseh László teljesítményét annyira nagyra tartotta egy hazai cég képviselője, hogy az ezüstéremért járó díjazást kiegészítették, mintha az aranyéremért kapna pénzjutalmat. Így hatvanmillió forinttal gazdálkodhat. Cseh László úgy gondolja, nagyon szerencsés helyzetben van, hiszen megengedheti magának, hogy a pénzjutalmat félrerakja a szűkösebb időkre. Meg sem fordult a fejében, hogy saját lakást vegyen. Nagyon jól érzi magát szülei házában, főleg, hogy most festették ki a szobáját, ráadásul kék színűre - derül ki a G5 magazinnak adott interjújából.

Azért vitték úszni, hogy ne fulladjon a vízbe

Édesapja, Idősebb Cseh László elmondta a lapnak, hogy fiát négy és fél évesen vitte le először az uszodába, pusztán azzal a céllal, hogy később a gyerek ne fulladjon bele a vízbe. Nem gondolta volna, hogy valaha versenyezni fog. Azt sajnálja, hogy a pekingi olimpiára nem tudtak kijutni, így otthonról szorítottak gyermeküknek.

Cseh László nem herdálja el vagyonát

Cseh Lászlót a G5 magazin újságírója egy gyorsétteremben tudta szóra bírni, ahol majdnem egy liter kólát és jó pár hamburgert fogyasztott az úszófenomén. A sportoló szerint kell a kalória, hogy jól tudjon teljesíteni a versenyeken. Saját bevallása szerint, az olimpia után kicsit elhagyta magát, oda kellene figyelni, hogy mit eszik. Ezzel együtt rengeteg fiatal lány rajongja őt körül, akiket nyilván nem zavar, hogy éppen nincs csúcsformában. A rajongóknak azonban semmi esélyük sincs nála, hiszen komoly párkapcsolatban él.

Háborúsdit játszik a számítógépen, ha ráér

Az olimpia végén sokat gondolt arra, hogy egy huzamosabb pihenőidőszak vár rá. Számításait azonban keresztülhúzták a tévéinterjúk, meghívások, fellépések. Legutóbb akkor hallatott magáról, amikor a Moziünnepen jegyszedőnek állt. Ráadásul a Budapesti Műszaki Egyetemen is teljesítenie kell. Cseh László ugyanis mérnök-informatikusnak tanul, hiszen már egész kicsi kora óta érdeklődik a műszaki dolgok iránt. Mindig is szeretett szerelni, kütyükkel foglalkozni és természetesen számítógépezni. Ha szabadideje engedi, legszívesebben leül a szuper számítógépe elé, és háborús stratégiai játékokkal szórakoztatja magát.

Cseh László tervei szerint indul a 2012-es londoni olimpián, akkor lesz 27 éves. Azonban szerinte egy ép testhez ép lélek is tartozik, ezért tanul és ezért tartja nagyon fontosnak az oktatást. Ha megkérdezik tőle, mi lesz 2012 után, kineveti az illetőt, hiszen honnan is tudhatná, mikor ébred fel azzal az érzéssel, hogy már nem akarja folytatni a versenyzést.