horoszkóp

Cser Franciskát nem lehet kihasználni

dr
2008.04.23. 11:55
A playmate, amióta dobogós lett, ismertté vált a szakmában és külföldön is sokat dolgozhat. Cser Franciska most jótékonykodott egy budapesti szórakozóhelyen, hogy ezzel segítsen a beteg gyerekeken. A táncoslány egyébként semmit nem bíz a véletlenre, okosan gyűjtöget, ha majd kiöregszik a szakmából, akkor se legyenek anyagi gondjai.

A hétvégén több hölgy is beállt a pult mögé Budapest egyik szórakozóhelyén, hogy látványukkal és munkájukkal pénzt gyűjtsenek a Szabad Légút alapítványnak. Az akció egy órán át tartott, addig a hölgyek szolgálták ki a meg sem lepődő vendégeket alkohol tartalmú italokkal. Cser Franciska, a 2006-os playmate választás harmadik helyezettje is vállalta a jótékonykodást, ezért megragadtuk az alkalmat, és megkérdezzük tőle, a két évvel ezelőtti megmérettetés óta milyen sikereket ért el.

“Ismert lettem. Külföldön több megjelenésem volt, több címlapom, itthon volt egy férfimagazin, velük is dolgoztam. Meg lehet belőle élni, csak nagyon okosan kell csinálni.” Cser két évvel ezelőtt éles kritikával illette az ezüstérmes Márki Zsuzsit, aki szerinte jogtalanul végzett a második helyen. Akkor Márki csak annyit reagált a vádakra, hogy nem hiszi, hogy komolyan kéne vennie ezt, hiszen Cser csak azért van felháborodva, mert a Vecsés Szépe versenyen történt dolgokat nem tudta megemészteni. Ugyanis ott ő nyert és Márki Zsuzsanna lett az udvarhölgye.

Nézze meg munka közben!

Az indulatok azóta lecsillapodtak, a playmate boldogan éli mindennapjait, és nem foglalkozik régi sérelmeivel. Mikor felkérték erre a nemes feladatra, Cser azonnal igent mondott, hiszen egyrészt még nem jótékonykodott, másrészt fontosnak tartja, hogy segítsen a gyerekeknek. “Mindenhova elmennék segíteni, mert bármikor kerülhetek olyan helyzetbe, hogy szükségem lesz arra, hogy valaki segítsen rajtam. A gyerekek az első, de az állatokat is nagyon szeretem. Fontossági sorrendet fel lehet állítani, de minek, mindenhova elmennék. Nem megerőltető.”

A playmate elmondta, hogy ezelőtt még sosem állt pult mögött, mert az ő szakmája a tánc és modellkedés. A Velvet kérésére összefoglalta, hogy milyen tapasztalatai vannak a bárban töltött egy óráról, amiből kiderült, hogy összetett feladatnak érezte az italok elkészítését és kiadását. Este Árpa Attila is feltűnt a vendégek közt, akit szintén Cser szolgált ki, de állítása szerint nem flörtölt a médiapunkkal – bár csevegésükből egy külső szemlélő csak annyit látott, hogy playmate többször megnyalta az ujjára került összetevőket, miközben tárgyaltak valamiről – csak kedves volt vele, mert ez volt a feladata.

Miután tisztáztuk a testbeszéd mögötti valós szándékot, arról kérdeztük a playmate-et, hogy mik a munkájával járó nehézségek. “Nagyon sokan ki szeretnének használni minket, de ha figyel az ember, és két lábbal a földön tud maradni, akkor nem lesz baja. 21 éves vagyok, még ráérek ezen gondolkodni, hogy később miből fogok megélni, de már vannak befektetéseim, két-három éve, úgyhogy nem lesz gond, szerintem” – vallotta be Cser, aki a gyerekáldásra még öt-hat évig nem szeretne gondolni.