Csisztu Zsuzsa felhagyott exférje meghurcolásával, ehelyett mintha elirigyelte volna a Marsi-Palik boldogságot. Bepasizás utáni gyors eljegyzése és a gyerek szó állandó felemlegetése miatt a Velvet már-már megelőlegezi neki azt a bébit, bár a műsorvezetőnő mintha bölcsen bevárná a harmadik hónapot, mert bébiruhát venni egyelőre még nem láttuk.

A műsorvezető és férje, Básty István novemberben kötött fegyvereszünetet, illetve Csisztu érdeklődését azóta jobban leköti a barátnőjével, Kaszala Klaudiával közösen írott könyve, az "Élsportolók szemtől szembe".

Talán már a ház se kell

Ekkor már sehol nem volt a házasságukat a sajtó nyilvánossága előtt elsirató Básty, Csisztu inkább írónőnek és riporternek érezte magát. Erre alighanem azért jutott, mert ő már David Beckhammel is csinált interjút, még ha ez ki is merült egy "How do you do? - Fine" mélységű párbeszédben. Csisztu végül még annyit sem árult el, végül kapott-e autogrammot a középpályástól.

A tornász és az orvos

Az alkotói folyamat és válási megrázkódtatásai közepette a megtört Csisztunak még így is jutott energiája arra, hogy ismét szerelembe essen, de okulva a régi botlásokon, most korban hozzáillőbb partnert választott. A dr. Kecskés Norberttől, édesanyja orvosától kapott eljegyzési gyűrűt december elején már vígan mutogatta a Mokkában, a TV2 reggeli műsorában.

Ahogy ez lenni szokott a sztároknál, Csisztu is elrebegte, hogy ez volt élete legszebb karácsonya, mivel a férjjelölt szorgalmazására a gyors ismeretség után a két család nagy egyetértésben, közösen ünnepelt. Mint a Story magazinnak elmondta, a fa alatt jött ki rajta az az elkeseredés és a felgyülemlett feszültség, amivel addig ádáz harcot vívott. A sírás bevált, mára már úgy érzi béke, és szeretet lakik a lelkében. Remélhetőleg exférjének is meg tudta bocsátani, amiért nem örült neki, hogy el akarta adni a feje fölül a házát.

Csisztu azért is neheztel a sajtóra, mert szerinte kikezdte új kapcsolatát, bár mi nem tudjuk, ezt honnan veszi, az még az előző kapcsolatára vonatkozott. Mindenesetre az ettől eleinte félő műsorvezetőnő a Színes Bulvárlap szerint végül rájött, ezzel csak még közelebb kerül az ő Magenheim doktorához.

Zsák a foltját

Bár a karácsony békés volt, a lapok mégis arról cikkeztek, hogy Csisztu orvos gavallérja, képen törölt egy biztonsági őrt, a Blikk szerint állítólag azért, mert neki ne mondja meg a Spielberg, hogy merre közlekedjen Budapesten. A műsorvezetőnő nem kommentálta a hírt, azóta csönd van.

Csisztu-baba

Csisztu amúgy feltehetően kisbabát kívánt magának az újévre, nem is egyet, hanem máris kettőt, ez rögtön elindította szerkesztőségünk fantáziáját. Ő ugyanis saját bevallása szerint addig akar szülni, míg megvan benne az a fajta "lendület", ami ehhez szükségeltetik. Tele jóindulattal mi ezt inkább kornak nevezzük, a gyerekáldás gyakori emlegetéséről pedig csak Marsi Anikó és Palik László jut eszünkbe, akiknél az esküvőt követően viharos gyorsasággal jelentkezett az áldás. Az mindenestre egész biztos, hogy Csisztu még idén férjhez megy, és reméljük ő is legalább úgy eltitkolja majd az esküvőjét, ahogy azt Marsi-Palikék tették. Mint a mesében.