horoszkóp

Dér Heni tart Győzikétől és az állatoktól

2008.10.01. 15:05
Ha valaki ismert és viszonylag csinosnak mondható, előbb vagy utóbb felkeresi egy – jelen esetben – férfi magazin, hogy vetkőzzön. Nem történt ez másképp Dér Henriettával, a Sugarloaf énekesnőjével sem, aki azonban nem mutatja meg mindenét. Henrietta a dzsungelbe készülődik az új valóságshow-ra, bár bevallotta, hogy fél az állatoktól, és attól is, hogy összezárják kilenc csaknem idegen emberrel. Köztük Győzikével.

Dér Henriettát nem kellett sokáig kérlelni a CKM-nek, hogy ledobja a ruháit. Állítása szerint azért, mert egy fogyókúra után be akarta bizonyítani, hogy jól néz ki a címlapon. A Sugarloaf énekese elmondta a Velvetnek, hogy nagyon sok fellépésre hívják ezért állandóan rohan. Ráadásul őt, mint egykori megasztárost, tévéműsorokba és fotózásokra is gyakran invitálják.

Dér Henit tavaly nyáron felkérte a CKM magazin egy fotósorozatra, amit nem utasított vissza. Állítása szerint azért, mert kíváncsi volt, hogy néz ki a címlapon egy teljes életmódváltás és fogyókúra után. Az énekesnő elmesélte nekünk, hogy szerinte akkor tud egy nő igazán vonzó maradni, ha nem mutat meg mindent magából. Ezért vállalta el a fotózást. A Playboy magazin vezetői is folyamatosan kerülgetik, de nekik mindig nemet mond, hiába ajánlanak nagyobb összeget. „Nem szabad elfelejteni hogy ki vagy, mert a végén már az sem lényeges, hogy eredetileg ki voltál, és mivel foglalkoztál. Lehet, hogy ha bevállaltam volna sok mindent, amire eddig felkértek, akkor már nem itt tartanék, de biztos vagyok benne, hogy lelkileg egy nagy roncs lennék.”

Nincs hely több Megasztárnak

Az énekesnőt a Megasztár első szériájában ismerhette meg a nagyközönség, ahol az egyik legesélyesebb versenyzőnek mondták, a negyedik döntőben esett ki. Manapság tehetségét a Sugarloaf zenekarban kamatoztatja, és nem érti, miért kell negyedik széria a tehetségkutatóból. „Jó zsűritagokat választottak, de nem nagyon követem mostanában a műsort, mert feleslegesnek érzem. Tudom, milyen az, amikor saját erőből kell elérni valamit. Ráadásul borzasztóan sokan vagyunk már a szakmában, nem fér el több előadó. Így is alig van lemezeladás. Az újabb Megasztár nagyon jó pénzforrás a tévécsatornának, ám az a rengeteg ember, aki jelentkezik, mind azt hiszi, hogy egyik napról a másikra híres lesz.”

Dér Heni is dzsungelben gázol majd

„Amikor én beneveztem a Megasztárba, kikötötték, hogy csak olyan emberek jelentkezését várják, akik abszolút amatőrök. Most ez megváltozott, rengeteg ismerős arccal találkoztam a képernyőn. Ebből is látszik milyen sanyarú sorsa van annak, aki ugyan már adott ki lemezt, mégsem tud előre lépni. Én örülök, hogy megtaláltam a saját csapatomat.”

Dér Heni még nem járt külföldön

Dér Henit mostanában nem a koncertjei és fellépései miatt keresi a sajtó, inkább azért, mert szerepelni fog az RTL Klub-on hamarosan induló Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-ben.

„Amikor felhívtak, nem sokat gondolkodtam. Ez egy óriási önismereti tanfolyam lesz szerintem. Másrészt, amikor azt mondták, hogy Argentína, és dzsungel, akkor arra gondoltam, hogy még soha nem ültem repülőn. Egyrészt azért nem, mert vajdasági vagyok és nagyon nehezen lehetett vízumot szerezni. Később amikor Budapestre költöztem dolgozni, hirtelen annyi munka szakadt rám, hogy az időm nem engedte. Már régóta tervezem, hogy közösen a csapattal elmegyünk nyaralni, de még nem jött össze. Ez lesz az első igazi repülőutam.”

Állatok és idegenek közt

Az énekesnő nem csak a hosszú repülőúttól tart, hanem a dzsungel veszélyes élőlényeitől is. Belenézett a műsor külföldi változatába és megdöbbent a látottakon. „Én mindentől félek, ami állattal kapcsolatos. Eddig azt hittem hogy csak a krokodiloktól és a kígyóktól kell tartani, de elmagyarázták, hogy például a nyílméreg béka bőre mérgező, akár halálos is lehet. Most már a békáktól is félek.”

Dér Henrietta legnagyobb félelme azonban mégis az, hogy kilenc, viszonylag idegen emberrel lesz összezárva. „Félek egy kicsit Győzike harsányságától, de bízom abban, hogy ha kikerülünk a dzsungelbe, mindenki a pozitív oldalát mutatja majd. Szerintem ez a helyzet gerjeszti a feszültséget, és az éhség is felerősíti a konfliktusokat.” Dér Heni úgy gondolja, hogy ha a zenekarában kijön négy fiúval, akkor nem lesz probléma a dzsungelben sem.