Galambos Dorina nem hupákol többé

2007.06.25. 08:57
Galambos Dorinának elege lett abból, hogy a magukat alterosoknak nevező emberek is félreértik, és söröspoharat vágnak hozzá Kapolcson, így ezentúl csak a zenéről hajlandó beszélni. Arról azt mondta, zsír cuccot nyom a fiúkkal.

„Most már tényleg csak a zenéről beszélek” - jelentette ki Galambos Dorina a VIVA Comet díjátadó után a VIP-szekcióban. Kérésünkre mégis elmondta, hogyan jutott el idáig, és ezt a monológot minimális stilizálással adjuk vissza. Az énekesnő saját zenekarával lépett fel az eseményen, és láthatóan ez nagyon feldobta.

A valóságshow változást okozott

Dorina már csak zenéről beszél

„Három évig minden cikkben szívesen szerepeltünk Barnabással, amire csak felkértek az újságírók, de már nem nyilatkozunk a magánéletünkről. A valóságshow okozott váltást az életünkben” – kezdte a történetét Galambos Dorina, aki a szabad asszociációs eszközöket nem kizárva vázolta az elmúlt időszakát. „Barnabással nem gondoltunk bele a show indulása után, hogy a médiában bármi megjelenhet rólunk, úgy promózhatják a műsort, ahogy akarják."

"Általában az volt, hogy ha történt valami a show-ban, arra kitaláltak egy sztorit, amit felnagyítottak és felpumpálták egy olyan történetté, ami jól mutat a címlapon. Az meg senkit nem érdekelt, hogy az igaz-e. És ez elég mélyre ment nekünk” – mondta az énekesnő, miközben hirtelen csak egy címlapot tudtunk felidézni homályosan a Dorina Show idejéről, amikor a főszereplő állítólag egy klubban szeretkezett Pély Barnával.

Hiába veregetik a mellüket

„Az volt a gáz, ha már a közönségen láttuk, hogy másképp állnak hozzánk, mint régen. Van egy olyan kis, keskeny réteg, amelyik átlát ezek felett a dolgok felett. Vannak viszont, akik hiába veregetik a mellüket, hogy mekkora alterosok, amikor kezükbe kerül egy újság, rögtön bedőlnek neki. Amikor elmegyünk Kapolcsra, talán nem kéne söröspoharat vágni hozzánk” – panaszkodott az énekesnő.

„Vagy elmegyünk egy 30Y koncertre, ami az egyik kedvenc zenekarom, és a kisgyerek fekete körömmel, kifestve, meglökdös, meg kiüti a Barnabás kezéből a fröccsöt. Nem azért megyek oda, a koncertre, hogy atrocitások érjenek, hanem mert azok a fiúk nagyon durvát nyomnak élőben, és rájuk vagyok kíváncsi, de a fél koncertet azért nem látom, mert nekünk jönnek a gyerekek. Na, ilyenekből lett elegünk” – árnyalta Galambos Dorina. Kérdésünkre, úgy érzi-e, Gáspár Győzőhöz hasonlóan járt, az énekesnő kicsit megenyhült.

Egy értelmes mondatot sem

forrás: juj.hu

Íme Galambos Dorina átalakulásának első része 2007 februárjából

„Azért ott nem tartunk. Emberileg a Győzőt láttam egy csomó helyzetben, és róla is elmondhatom, hogy mulatságos ember, és sokkal több sütnivalója van, mint amennyi a műsorában látszott. A valóságshow-kat azzal szeretnék emberközelivé tenni, hogy a szereplőket lebutítják. Belőlem egy értelmes mondatot sem vágtak be. A műsorban állandóan bulizunk, meg minden király volt, ehhez képest egy csipetnyi munkát sem láttak a nézők.” Galambos Dorina a széria után Pély Barnával együtt külföldre utazott, hogy saját bevallásuk szerint kiheverjék a visszajelzések miatt őket ért stresszt.

Ez az év szenvedés

Hupákol
A hupákol szó jelentését több internetes forrásból igyekeztünk összegyűjteni. A jelentések: megver, elver, szexuális kapcsolatot létesít, tivornyázik.

„Ez az év szenvedés nekem, de most már ennek vége. Szeptemberben visszatérek, iszonyatosan durván jó lemezt csinálunk a fiúkkal” – tért rá a zenei pályájára Galambos Dorina. „Én zenélni szeretnék, ezt írjátok le, mindenki vegye tudomásul. Nem egy hupákoló csaj vagyok a sok közül. A zenekarommal zsír cuccot nyomunk. Mindenki a szívét-lelkét beteszi, olyan tehetséges zenészek vannak a zenekarban, hogy tegyél össze még egy ilyet. A seggemet a földhöz verdesem, hogy ilyen fiúkkal zenélhetek.”

Az énekesnő a további terveit is elárulta. „Nem beszélek a levegőbe, tanulni fogok. Jelentkeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazztanszékére, második helyen pedig a Kodolányi János Főiskolát jelöltem be. Most egy darabig nem is fogok bulizni, mert készülök a felvételire” - mondta Galambos Dorina.